KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Pros and Cons of the Film Music

20:00–22:00 Subota 26.9.2020.

Ne živcirajte se nego se opustite uz mali presjek kroz pomalo neuobičajene sekvence filmske glazbe ili nečega što je tomu blisko a listu je složio osobno urednik ove emisije!

Dosta vam je izvanzemaljaca koji se indirektno miješaju u vaš život misleći da su dobrohotni samaritanci? Preporučio bih im vođenje azila za životinje.

Budite oprezni po tom pitanju… Prije nego vas gray aliens, insectoids, reptoids, tall whites, tralfamadorians i ostala kozmička braća potrpaju u intergalaktičke ZOO vrtove! Možda vam dovedu neku zgodnu porno glumicu, kao što se dogodilo Billyju Pilgrimu. Ova se zvala Montana Wildhack i bila je malko prebucmasta za moj ukus (vidjeti gornju sliku).

Ne živcirajte se nego se opustite uz mali presjek kroz pomalo neuobičajene sekvence filmske glazbe ili nečega što je tomu blisko a listu je složio osobno urednik ove emisije! Osobno nemam iskustva sa fimskom glazbom uz izuzetak slaganja segmenata glazbe Coila na fragmente jednog pornića (pošto spominjem Coil bitno je naglasiti da je pornić bio hetero em da volim djevojke). Balancea i Christophersona koji su sada uz Krista štujem samo kao glazbenike, naravno bivše jer su 2004. i 2010. napustili ovu dolinu suza.

I ispričavam se ako sam prošle subote pretjerao sa Brianom Wilsonom ali čovjek je fucking genij! Možda pomalo autističan ali svi ćemo postati obzirom na majmunčad koja nas okružuje!

autor: Vjeran Stojanac, 24/09/2020

, ,

Vezane objave

Arhiva

Jason Molina/Rowland S. Howard

22/03/2013.

  Uz prisjećanje na nedavno preminulog Jasona Molinu (Songs: Ohia, Magnolia Electric Co.), današnja će emisija predstaviti i novi album…

post exit: Snow falls into Military Temples/This Heat live ’80/Test Dept live ’85

15/03/2014.

U noćnom dijelu emisije eXit (po završetku redovnog dijela programa) od 23.15 pa negdje do 02.30 h ove subtnje/nedjeljne noći možete poslušati reprizu ovotjednog izdanja emisije Soda Fountain; Snow Falls Into Military Temples, te dva koncertna zapisa iz prve polovice osamdesetih, zlatnog doba eksperimentalnog post punk traganja i onog ranog, istinskog industriala – nastup sastava This Heat u Krefeldu iz 1980., kao i čuvenu snimku “Atonal & Hamburg” koncerta Test Departmenta, poznatijih kao Test Dept. (1985.)

Slim Cessna’s Auto Club & Company

20/04/2013.

Današnja emisija pruža presjek djelovanja ključnog sastava na underground sceni Denvera, i jednog od vodećih imena gothic americane. Riječ je o Slim Cessna’s Auto Clubu, a za one sklonije tradiciji, tu je i novi album Steve Earlea!

U susret Swansima

20:00–23:00 Subota 22.10.2016.

26. će listopada u sklopu svoje oproštajne turneje kutni Michael Gira i njegov životni projekt Swans još jednom pohoditi Lijepu Našu (kako stoje stvari, vidjet ćemo ih još jednom prije finalnog oproštaja). Stoga vam ovotjedno izdanje eXita pruža uvid u njihovu izvođačku magičnost i energiju, i to putem poluslužbenog live izdanja “We Rose From Your Bed With The Sun In Our Head”.

Tjedna rotacija

Arhiva

GUIDED BY VOICES / It’s Not Them. It Couldn’t Be Them. It Is Them!

FAITH NO MORE / Angel Dust (1992)

BAND OF HORSES / Crutch

JAMES HOLDEN / Balance

ME FIRST AN THE GIMME GIMMES / Ruin Jonny’s Bar Mitzvah (2004.)

JAPANSKI PREMIJERI & VAVA / New Green Cabaret