KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Radio na krovu – Gracin

18:00–23:00 Subota 3.6.2023.

Nakon magičnog otvaranja, nastavljamo s proljetnim programom na Terasi. U subotu 13. svibnja uživo nastupa Gracin.

Voljeli ga ili ne, Gracina ne možemo izbjeći; za neke “dobri duh”, za druge Gargamel, Gracin je dugogodišnji član našeg radio kolektiva. Upravo je prvi javni nastup imao na našem radio gostovanju u Labinu 2013. godine, a nakon toga sudjelovao je na nizu naših radio aktivnosti. Ovog puta, kao domaćin, na terasi nastupa u dvočlanoj postavi, uz producenta i multi-instrumentalistu Franu Duila.

Gracin je na sceni prisutan kao kantautor od 2014. kada je potpuno samostalno snimio svoj prvi album “Mono”, drugi album snimljen je  2019. godine, a treći se očekuje uskoro. Najbolje je citirati autora koji o svojoj glazbi kaže: “Ne znam baš kako bih opisao svoju muziku i u koji bih je muzički žanr smjestio. Nije baš muzika koju ćete pustiti u kafiću ili na tulumima. Pretpostavljam da je na neki način intimna i tiha”. U svakom slučaju, očekuje nas  još jedna community večer druženja i glazbe u ovom prekrasnom prostoru.

Program traje od 18:00 do 23:00 uz probranu eklektičnu glazbenu selekciju KLFM kolektiva. Koncert je planiran u 20:00. Program je besplatan i otvoren za sve posjetitelje, uz otvorene donacije za aktivnosti radija.

Ova aktivnost podržana je od strane Ministarstva kulture i medija RH i Grada Splita i odvija se u suradnji s MKC Split. Autor vizuala je Ivan Milas. Cijeli program moguće je pratiti i uživo putem streama na klfm.org

U slučaju vremenskih nepogoda, kiše i/ili vjetra, program se odgađa uz naknadno objavljen termin.

autor: KLFM, 02/05/2023

, , , , , , ,

Vezane objave

Arhiva

Radio na otoku, Milna, Brač – ROLO

17/08/2018.

Radio na Otoku + ROLO + Centar za kulturu Milna

KLFM Dan&Noć #4

22/11/2017.

Tradicionalni radio Dan&Noć ove godine dovodi glazbenu premijeru — Svemirka, te predavanje o socijalističkoj disko kulturi. Podržite rad radija u zajednici i dobro se zabavite.

Radio u suton /// KLFM Radio u kvartu

19:00–23:59 Petak 19.7.2019.

Novi radio program, Radio u kvartu, započinjemo u Spinutu — Lučica Marjan i Radio u suton.

RADIO NA CESTI 2020 // Split

18:00–1:00 Subota 45.7.2020.

Ostajemo u gradu i nastavljamo s radio ljetom. Nakon kmanskog proloma sunca i kvartovskih beatova, pripremimo se i rezervirajmo 4. srpnja za novo izdanje sad već klasičnog RADIJA NA CESTI.

Tjedna rotacija

Arhiva

JESSIE WARE / That! Feels Good!

MORPHINE / Cure for Pain (1993)

BLUR / The Narcissist

BADBADNOTGOOD / LateNightTales

SUBLIME / Live At Tressel Tavern

ŠO!MAZGOON / Velegradele (2003.)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM