KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Radio na krovu – OTVARANJE

16:00–23:59 Subota 22.4.2023.

Cjelopopodnevnom glazbenom selekcijom KLFM Soundsystema otvaramo proljetni radio program na predivnoj terasi, koja se nalazi tik uz naš novi radijski dom, Medijski centar Doma mladih.

Nakon Radio maratona nastavljamo s community aktivnostima u našem novom radio prostoru. Program kreće od ranih popodnevnih sati te vas uz probranu eklektičnu DJ glazbenu selekciju vodimo u ovu proljetnu noć. Pridružite nam se u ovom proljetnom popodnevu, večeri i noći, u druženju i plesu.

Program je besplatan i otvoren za sve posjetitelje, uz mogućnost donacije za nove aktivnosti radija, a ograničeni smo samo kapacitetom terase Trokut.

Ova aktivnost je podržana od strane Ministarstva kulture i medija RH i Grada Splita i odvija se u suradnji s MKC Split. Autor vizuala je Ivan Milas.autor: mondo cinematico, 06/04/2023

, , ,

Vezane objave

Arhiva

DANCEaj dan / otvorene prijave

06/05/2021.

Nauči nove plesne tehnike uz radionicu DANCEaj dan!

Improvizacije

23:55–3:00 Petak 2324.4.2021.

Ovaj petak navečer u programu KLFM radija slušamo trosatni zvučni zapis “Improvizacije”

Radio dan i noć

18/11/2015.

Drugu godinu zaredom, 20. studenoga 2015. organiziramo program “Radio dan i noć” kako bi vam približili i uključili vas u naš rad, a pritom se i dobro zabavili. Rano popodne rezervirano je za radionu SYNTHOMIR, večer počinje u Beton kinu Doma mladih sa nastupom eksperimentalnog elektroničkog kolektiva “Messy Oscillators”, a nastavlja se uz KLFM Soundsystem u klubu Quasimodo.

Radio na otoku, Milna, Brač – ROLO

17/08/2018.

Radio na Otoku + ROLO + Centar za kulturu Milna

Tjedna rotacija

Arhiva

ANIMAL COLLECTIVE / Isn’t It Now?

HARUOMI HOSONO / Hosono House (1973.)

SAMPASS / Lavina

TALE OF US / Renaissance

DARKSIDE / Live at Spiral House

URBAN / Žena dijete (1998)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM