KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Radio na krovu – New Gondoliers

19:00–23:00 Subota 29.6.2024.

U ljeto plovimo gondolama na krovu Doma mladih.

Nakon prošlogodišnjeg proljeća uz Gracin Trio, ove godine čeka nas community večer druženja i glazbe na prekrasnoj lokaciji terase. Još jednom u društvu lokalnog benda, ovog puta s nama su New Gondoliers koji nam donose i splitski preview svog skorog novog albuma. Vjerojatno već svima poznati Gondolijeri sviraju indie-folk, alternativni country i amerikanu, a oformili su ih prije petnaest godina splitski glumac, mimičar i dramski pedagog Alen Čelić (gitarist, vokal i koautor pjesama) i bubnjar Veljko Popović (bubnjar), koji za sebe kažu da sviraju “gentleman pop”.

Na krovu nas čekaju: Alen Čelić na gitari i vokalu, Veljko Popović na bubnjevima, Rudi Vučemilović na basu, Nina Ipavec na gitari i vokalu, Matija Petrić na saksofonu i Duje Ružičić na trubi i usnoj harmonici.

Program traje od 19:00 do 23:00 uz probranu eklektičnu glazbenu selekciju KLFM kolektiva. Koncert je planiran u 20:30. Program je besplatan i otvoren za sve posjetitelje, uz otvorene donacije za aktivnosti radija.

Ova aktivnost podržana je od strane Ministarstva kulture i medija RH i Grada Splita i odvija se u suradnji s MKC Split. Autor vizuala je Segor Garber.

Cijeli program moguće je pratiti i uživo putem streama na klfm.org.

U slučaju vremenskih nepogoda, kiše i/ili vjetra, program se odgađa uz naknadno objavljen termin.

autor: mondo cinematico, 13/06/2024

, , ,

Vezane objave

Arhiva

Radio Dan&Noć 2018

18:00–4:00 Subota 1718.11.2018.

Radio Dan&Noć sa novim glazbenim atrakcijama — klubskom vinilnom selekcijom iz Napulja, novom zagrebačkom sviračkom premijerom i razgovorom o novom napuljskom zvuku i digging kulturi.

Radio dan i noć

06/12/2014.

Od jutarnjih nas sati posjetite u blagdanskom raspoloženju Rive na Vegeton kućici. Rano popodne provedite u društvu Magz Hall, te Radija MARŠ, na tribini u Beton kinu (Dom mladih). A od 21.00 guštajte u Judinom drvu sa The Chweger i Marinadom.

KLFM@PLATFORMAT

13/10/2020.

KLFM Soundsystem na ovogodišnjem festivalu Platformat na Domu mladih.

Radio ljeto u gradu

10/06/2020.

Nakon izolacije u Radio karanteni, KLFM se i fizički vraća u zajednicu. Sretni najavljujemo “akužu” od tri sjajne aktivnosti koje organiziramo u narednim tjednima.

Tjedna rotacija

Arhiva

BOLIS PUPUL / Letter to Yu

RED HOT CHILLI PEPPERS / Blood Sugar Sex Magik (1991)

King Gizzard And The Lizard Wizard / Le Risque

NU GUINEA / Dekmantel

FELA KUTI / Live!

ĐAVOLI / Hallo Lulu 22

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM