KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

post exit: Snow falls into Military Temples/This Heat live ’80/Test Dept live ’85

U noćnom dijelu emisije eXit (po završetku redovnog dijela programa) od 23.15 pa negdje do 02.30 h ove subtnje/nedjeljne noći možete poslušati reprizu ovotjednog izdanja emisije Soda Fountain; Snow Falls Into Military Temples, te dva koncertna zapisa iz prve polovice osamdesetih, zlatnog doba eksperimentalnog post punk traganja i onog ranog, istinskog industriala – nastup sastava This Heat u Krefeldu iz 1980., kao i čuvenu snimku “Atonal & Hamburg” koncerta Test Departmenta, poznatijih kao Test Dept. (1985.)

 

HHUZOcR

U noćnom dijelu emisije eXit (po završetku redovnog dijela programa) od 23.15 pa negdje do 02.30 h ove subotnje/nedjeljne noći možete poslušati:

 

reprizu ovotjednog izdanja emisije Soda Fountain: Snow Falls Into Military Temples

winter-snow-storm-new-york-city-times-square-snowte dva koncertna zapisa iz prve polovice osamdesetih, zlatnog doba eksperimentalnog post-punk traganja i onog ranog, istinskog industriala –

nastup sastava This Heat u Krefeldu iz 1980.,

Verso

 

kao i čuvenu snimku “Atonal & Hamburg” koncerta Test Depta (1985.):

Atonal++Hamburg+Live+test+dept

Atonal:
01 Fall From Light
02 Total State Machine
03 Shockwork
04 Gdansk

Hamburg:
05 Kick To Kill
06 Fist
07 53th State Of America

 

 

Ove će noći, izgleda, oni rijetki ljubitelji industriala konačno doći na svoje!

 

autor: Vjeran Stojanac, 15/03/2014

, , , ,

Vezane objave

Arhiva

Dva Škotlanđanina i Kontinent

21/01/2012.

Sutra je sudbinski dan, referendum na kojem biramo između napretka i propasti, pa neka vas ne iznenadi mali eurofilni prilog. A u nastavku, konačna točka na projekt “Scotland’s hidden reverse”

Ljetnji i neki predljetnji noviteti – Death In June / Mark Lanegan & Duke Garwood / Robyn Hitchcock

02/08/2013.

Kraj srpnja je uobičajeno vrijeme početka godišnjih odmora – istina, kako kome. Stoga Vam današnje izdanje emisije eXit nudi tri albuma prigušenog timbra, koji će Vam pomoći u zasluženom opuštanju, te protjerivanju blještavila, vrućine, sunca, i svih tih negativnih stvari koje donosi najnepodnošljivije godišnje doba!

Bark Psychosis / The Final Cut / Philip Glass

15/06/2012.

Večeras će Vas uvodni (Bark Psychosis) i odjavni (Philip Glass) prilozi natjerati da se zapitate što je to minimalizam i kako kohabitira sa tzv. post rockom, dok je središnja tema album The Final Cut, povodom 30 godina od okončanja Falklandskog rata!

Friends of Dean Martinez / Barbez

06/03/2014.

Ideja o predstavljanju sastava Friends of Dean Martinez i Barbez u zajedničkoj emisiji je pomalo neobična, pošto ta dva imena na prvi pogled – ali samo na prvi pogled – skoro da nemaju dodirnih točki. Ipak, koncem 2004. su održali zajedničku europsku turneju koja ih je dovela i u ove krajeve – bio je to već drugi nastup Friends od Dean Martinez u KSET-u , no prvi doticaj Barbeza s hrvatskim tlom. Svejedno, zajednički elementi postoje, i to ne samo zbog skupno odrađene turneje!

Tjedna rotacija

Arhiva

ORLANDO WEEKS / Hop Up

THE DURUTTI COLUMN / Vini Reilly (1989)

THE SMILE / You Will Never Work In Television Again

TALE OF US / Renaissance

Fine Young Cannibals / Live At The Ritz, Spin Radio Concert (1986.)

EDO MAAJKA / Spomen Ploča (2010)