KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

METALDAYS NEWSLETTER

Legendarni američki heavy metal bend Vicious Rumors potvrdio je nastup na METALDAYS 2013, na kojem će u cijelosti izvesti svoj kultni album „Digital Dictator“ iz 1988. godine. Na žalost, zbog neslaganja oko ugovora, svoj je nastup otkazao My Dying Bride, no intenzivno se radi na tome da nastupi na METALDAYS 2014.

Legendarni američki heavy metal bend Vicious Rumors potvrdio je nastup na METALDAYS 2013, na kojem će u cijelosti izvesti svoj kultni album „Digital Dictator“ iz 1988. godine. Na žalost, zbog neslaganja oko ugovora, svoj je nastup otkazao My Dying Bride, no intenzivno se radi na tome da nastupi na METALDAYS 2014.

VICIOUS RUMORS – nezaboravna prezentacija klasičnog američkog heavy metala sa slovenskim okusom! (www.facebook.com/ViciousRumorsThisIsMetal‎)

Vicious_Rumors

Vicious Rumors, legendarni metal veterani iz San Francisca vraćaju se u Sloveniju! Bend je u travnju objavio 14. album „Electric Punishment“ (SPV), a nakon toga odradio 30 uspješnih datuma europske turneje. Vicious Rumors nikad nije prihvaćao kompromise, neumorno nastupajući posljednjih 30 godina (također i u teškim vremenima u 90-ima) i time stekao poštovanje u metal zajednici. Vicious Rumors slavi 25. godišnjicu svog kultnog izdanja „Digital Dictator“, koji ih je ucrtao na svjetsku metal kartu. Obožavatelji mogu očekivati da će čuti gotovo svaku pjesmu s tog albuma, a posebna poslastica je da je predviđen i za prvo izdanje MetalDaysa, koji slavi 10 godina metala u Tolminu! Naravno, neće biti zaboravljeni niti drugi klasici, s albuma „Welcome To the Ball“, „Vicious Rumors“ i „Soldiers of The Night“, u kombinaciji s najnovijim materijalom s posljednja dva studijska albuma „Razorback Killers“ i „Electric Punishment“. I to nije sve: Vicious Rumors ima slovenske krvi u venama, slovenski basist Tilen Hudrap (Keller, Wartune, Thraw …) nastupit će s bendom tijekom cijelog Summer of Punishment European toura. Očekujte iskreni metal nastup jednog od stupova heavy metal scene!

MY DYING BRIDE OTKAZAO

Na žalost, My Dying Bride je otkazao svoj ​​nastup na METALDAYS 2013 zbog neslaganja oko ugovora. U ovim trenucima intenzivno radimo kako bismo osigurali da će My Dying Bride biti na pozornici METALDAYS 2014.

ULAZNICE:

Festivalske ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 1050 kuna mogu se kupiti u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18, Maldoror – Lopašićeva 3, Octopus – Gundulićeva 37, Dallas – Tkalčićeva 7, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Kloto – Masarykova 14.

Dallas Music Shopovi u Zadru – Široka ulica 2, u Splitu – Narodni trg 14, u Rijeci – Splitska 2a, u Šibeniku – Kralja Tomislava 4.

Ticket4you.org

Cijena jednodnevnih ulaznica (dan po izboru) je 49 eura + provizija, festivalska ulaznica košta 129 eura + provizija, a festivalski fan-pack 139 eura + provizija. Na dan koncerta ulaznica će koštati 149 eura.

 Eventim.hr

Ne zaboravite – na Metaldays sa Burning Sea ulaznicama

 

autor: Vjeran Birimiša, 04/07/2013

Vezane objave

Arhiva

Fox & His Friends Records i KLFM predstavljaju “Prizmu” Nenada Vilovića

18:00–20:00 Petak 2.12.2022.

Tradicionalno na kraju godine pripremamo poslasticu za audiofile, prezentaciju prvog izdanja instrumentalne elektroničke ploče Nenada Vilovića “Prizma”.

Voi’Sa festival slavi svoju petu godišnjicu na plaži Acapulco

02/06/2014.

Ljubitelji dobre glazbe, opuštene ekipe, plesa uz šum mora i toplih ljetnih noći nanovo dolaze na svoje. Autohtoni brački festival Voi’Sa slavi svoju petu godišnjicu na idiličnoj novoj lokaciji – plaži Acapulco!

Četvrti Velvet Festival

04/07/2019.

Festival koji je ove godine zauzeo fokus mladih regije odvija se od 5. do 6. srpnja na otoku Krku, u malom…

Četvrto državno prvenstvo Hrvatske u slam poeziji

03/07/2018.

Klub Močvara, Zagreb, 1. srpnja 2018.

Tjedna rotacija

Arhiva

JESSIE WARE / That! Feels Good!

MORPHINE / Cure for Pain (1993)

BLUR / The Narcissist

BADBADNOTGOOD / LateNightTales

SUBLIME / Live At Tressel Tavern

ŠO!MAZGOON / Velegradele (2003.)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM