KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

KLFM.org v2.0

Trebalo je vremena, ali puno je ruku radilo na novom KLFM webu. Iako je nastao na temelju postojećeg predloška, zapravo je u potpunosti prilagođen našim željama, potrebama i specifičnostima. Novi site je i prilika za promociju nove programske sheme, jinglova i vizuala emisija.

Trebalo je vremena i puno je ruku radilo na novom KLFM webu. Iako je nastao na temelju postojećeg predloška, zapravo je u potpunosti prilagođen našim željama, potrebama i specifičnostima. Vizualno je zadržao sve bitne vizualne elemente, ali je sada značajnije prilagođen današnjim standardima web produkcije. Prije svega se to odnosi na upotrebljivost i nadamo se fluidnost iskustva korištenja sitea. Kao i svaki živi web i KLFM v.2.0 tijekom svog života će evoluirati i prilagođavati se Vašim i našim potrebama i željama. Želja nam je da ovaj site bude temeljna i polazna točka komunikacije radija sa svojim slušateljima, stoga se nadamo da će vrlo brzo biti bogatiji novim sadržajima, kategorijama i linkovima.

KLFM v2.0

Novi site je i prilika za promociju nove programske sheme, jinglova i vizuala emisija.

autor: el5egundo, 26/04/2013

, ,

Vezane objave

Arhiva

Radimo radio!

06/05/2013.

Osnovna ideja ovog projekta se polako ali sigurno materijalizira kroz konkretne aktivnosti i sa zadovoljstvom najavljujemo prvu u nizu. Treba li dodati da su svi zainteresirani pozvani?

WORK IN PROGRESS

17/01/2013.

  Baš kako naslov kaže. U stvari više radova. Pokušavamo paralelno unaprijediti radni prostor, do kraja definirati program i slavodobitno…

RADIOAKTIVIRAJ SE!

29/10/2012.

KLFM je projekt stvaranja community radija čija je osnovna namjena biti servis zajednice ali i truditi se biti taj nužni prozor…

KLFM postoji…

25/08/2013.

…a pored programa u vidu streaminga, pripadni je web portal njegov drugi ključni dio. Ukoliko se smatrate dovoljno hrabrim i potkovanim, i vi se možete uključiti u njegovu dogradnju vlastitim člancima, esejima, osvrtima, kritikama, razmišljanjima… na koncu konca, zašto ne pokušati?!

Tjedna rotacija

Arhiva

Lapa Dula / Agua

DAFT PUNK / Homework (1997)

QUEENS OF THE STONE AGE / Emotion Sickness

BADBADNOTGOOD / LateNightTales

PRINCE AND THE REVOLUTION / Live

IDEM / poyy

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM