KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

KLFM.org v2.0

Trebalo je vremena, ali puno je ruku radilo na novom KLFM webu. Iako je nastao na temelju postojećeg predloška, zapravo je u potpunosti prilagođen našim željama, potrebama i specifičnostima. Novi site je i prilika za promociju nove programske sheme, jinglova i vizuala emisija.

Trebalo je vremena i puno je ruku radilo na novom KLFM webu. Iako je nastao na temelju postojećeg predloška, zapravo je u potpunosti prilagođen našim željama, potrebama i specifičnostima. Vizualno je zadržao sve bitne vizualne elemente, ali je sada značajnije prilagođen današnjim standardima web produkcije. Prije svega se to odnosi na upotrebljivost i nadamo se fluidnost iskustva korištenja sitea. Kao i svaki živi web i KLFM v.2.0 tijekom svog života će evoluirati i prilagođavati se Vašim i našim potrebama i željama. Želja nam je da ovaj site bude temeljna i polazna točka komunikacije radija sa svojim slušateljima, stoga se nadamo da će vrlo brzo biti bogatiji novim sadržajima, kategorijama i linkovima.

KLFM v2.0

Novi site je i prilika za promociju nove programske sheme, jinglova i vizuala emisija.

autor: el5egundo, 26/04/2013

, ,

Vezane objave

Arhiva

KLFM radio škola

05/04/2017.

U misiji širenja community radio priče pokrećemo novu radio školu!

RADIOAKTIVIRAJ SE!

29/10/2012.

KLFM je projekt stvaranja community radija čija je osnovna namjena biti servis zajednice ali i truditi se biti taj nužni prozor…

Novi lagani mobilni strimovi!

13/12/2013.

Imamo nove low-bit mobilne streamove. Iako niske potrošnje bandwidtha, ovi streamovi su optimizirani i daju maksimalnu kvalitetu uz minimalnu potrošnju bitova (64 kbps mono).

Info

21/09/2012.

Nakon prestanka rada jedinog radija u boji, radija KL, boje koje su ostale u nama ne želimo pretvoriti u bezlične tonove sive. Naš sunčani grad, stoga, moramo nastaviti obasjavati kroz novi radio – radio KLFM.

Tjedna rotacija

Arhiva

GUIDED BY VOICES / It’s Not Them. It Couldn’t Be Them. It Is Them!

CARIBOU / Andorra (2007)

BAND OF HORSES / Crutch

BICEP / Little White Earbuds

ME FIRST AN THE GIMME GIMMES / Ruin Jonny’s Bar Mitzvah (2004.)

JAPANSKI PREMIJERI & VAVA / New Green Cabaret