KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

WORK IN PROGRESS

 

Baš kako naslov kaže. U stvari više radova. Pokušavamo paralelno unaprijediti radni prostor, do kraja definirati program i slavodobitno ga objaviti na ovom webu ( koji je usput, stalno u progresu i finom tjunanju ). Uvode se nove emisije koje će raditi i rade ljudi koji su se radioaktivirali i čekaju ko zapete praćke da se skine taj plastični veo sa monitora i odvrne mic volume.

Petkom krenula već Ramona i njen spot na recentnu njemačku glazbu, sljedeći tjedan novi i sasvim drugačiji sportski report, najavljeni bučni stripovi, jutarnji živi program “KLFMorning” , povratak Combo ludila petkom, indie charta Perolakih20 i još puno novih ideja i vrlo vjerojatnih novih emisija koje su provocirane našim pozivom za uključenje u ovaj projekt community radija.

 

Slika gore je prikaz trenutnog stanja studija. Nadamo se dovršiti grube radove do početka sljedećeg tjedna i što prije maknuti ovaj članak s weba.

Izvođači radova

KLFM.org

 

autor: el5egundo, 17/01/2013

, , ,

Vezane objave

Arhiva

RADIOAKTIVIRAJ SE!

29/10/2012.

KLFM je projekt stvaranja community radija čija je osnovna namjena biti servis zajednice ali i truditi se biti taj nužni prozor…

Novi lagani mobilni strimovi!

13/12/2013.

Imamo nove low-bit mobilne streamove. Iako niske potrošnje bandwidtha, ovi streamovi su optimizirani i daju maksimalnu kvalitetu uz minimalnu potrošnju bitova (64 kbps mono).

KLFM radio škola

05/04/2017.

U misiji širenja community radio priče pokrećemo novu radio školu!

Radimo radio!

06/05/2013.

Osnovna ideja ovog projekta se polako ali sigurno materijalizira kroz konkretne aktivnosti i sa zadovoljstvom najavljujemo prvu u nizu. Treba li dodati da su svi zainteresirani pozvani?

Tjedna rotacija

Arhiva

BETH GIBBONS / Lives Outgrown

FLEETWOOD MAC / Rumors (1977)

GRACIN / Zao glas

DJ VOICES / Avoiding Bad Thoughts (R)

THE THE / The Comeback Special (Live at the The Royal Albert Hall)

KLINIKA DENISA KATANECA / Kao Zao Kor

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM