KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

WORK IN PROGRESS

 

Baš kako naslov kaže. U stvari više radova. Pokušavamo paralelno unaprijediti radni prostor, do kraja definirati program i slavodobitno ga objaviti na ovom webu ( koji je usput, stalno u progresu i finom tjunanju ). Uvode se nove emisije koje će raditi i rade ljudi koji su se radioaktivirali i čekaju ko zapete praćke da se skine taj plastični veo sa monitora i odvrne mic volume.

Petkom krenula već Ramona i njen spot na recentnu njemačku glazbu, sljedeći tjedan novi i sasvim drugačiji sportski report, najavljeni bučni stripovi, jutarnji živi program “KLFMorning” , povratak Combo ludila petkom, indie charta Perolakih20 i još puno novih ideja i vrlo vjerojatnih novih emisija koje su provocirane našim pozivom za uključenje u ovaj projekt community radija.

 

Slika gore je prikaz trenutnog stanja studija. Nadamo se dovršiti grube radove do početka sljedećeg tjedna i što prije maknuti ovaj članak s weba.

Izvođači radova

KLFM.org

 

autor: el5egundo, 17/01/2013

, , ,

Vezane objave

Arhiva

Info

21/09/2012.

Nakon prestanka rada jedinog radija u boji, radija KL, boje koje su ostale u nama ne želimo pretvoriti u bezlične tonove sive. Naš sunčani grad, stoga, moramo nastaviti obasjavati kroz novi radio – radio KLFM.

KLFM radio škola

05/04/2017.

U misiji širenja community radio priče pokrećemo novu radio školu!

KLFM.org v2.0

26/04/2013.

Trebalo je vremena, ali puno je ruku radilo na novom KLFM webu. Iako je nastao na temelju postojećeg predloška, zapravo je u potpunosti prilagođen našim željama, potrebama i specifičnostima. Novi site je i prilika za promociju nove programske sheme, jinglova i vizuala emisija.

KLFM postoji…

25/08/2013.

…a pored programa u vidu streaminga, pripadni je web portal njegov drugi ključni dio. Ukoliko se smatrate dovoljno hrabrim i potkovanim, i vi se možete uključiti u njegovu dogradnju vlastitim člancima, esejima, osvrtima, kritikama, razmišljanjima… na koncu konca, zašto ne pokušati?!

Tjedna rotacija

Arhiva

SUFJAN STEVENS & ANGELO DE AUGUSTINE / A Beginner’s Mind

THE BOO RADLEYS / Kingsize (1998)

DAVID HOLMES / Hope Is The Last Thing To Die

MACEO PLEX / DJ-Kicks

KING KRULE / You Heat Me Up, You Cool Me Down (Live)

KATARINA II / Katarina II (1984)