KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

WORK IN PROGRESS

 

Baš kako naslov kaže. U stvari više radova. Pokušavamo paralelno unaprijediti radni prostor, do kraja definirati program i slavodobitno ga objaviti na ovom webu ( koji je usput, stalno u progresu i finom tjunanju ). Uvode se nove emisije koje će raditi i rade ljudi koji su se radioaktivirali i čekaju ko zapete praćke da se skine taj plastični veo sa monitora i odvrne mic volume.

Petkom krenula već Ramona i njen spot na recentnu njemačku glazbu, sljedeći tjedan novi i sasvim drugačiji sportski report, najavljeni bučni stripovi, jutarnji živi program “KLFMorning” , povratak Combo ludila petkom, indie charta Perolakih20 i još puno novih ideja i vrlo vjerojatnih novih emisija koje su provocirane našim pozivom za uključenje u ovaj projekt community radija.

 

Slika gore je prikaz trenutnog stanja studija. Nadamo se dovršiti grube radove do početka sljedećeg tjedna i što prije maknuti ovaj članak s weba.

Izvođači radova

KLFM.org

 

autor: el5egundo, 17/01/2013

, , ,

Vezane objave

Arhiva

Info

21/09/2012.

Nakon prestanka rada jedinog radija u boji, radija KL, boje koje su ostale u nama ne želimo pretvoriti u bezlične tonove sive. Naš sunčani grad, stoga, moramo nastaviti obasjavati kroz novi radio – radio KLFM.

KLFM postoji…

25/08/2013.

…a pored programa u vidu streaminga, pripadni je web portal njegov drugi ključni dio. Ukoliko se smatrate dovoljno hrabrim i potkovanim, i vi se možete uključiti u njegovu dogradnju vlastitim člancima, esejima, osvrtima, kritikama, razmišljanjima… na koncu konca, zašto ne pokušati?!

Novi lagani mobilni strimovi!

13/12/2013.

Imamo nove low-bit mobilne streamove. Iako niske potrošnje bandwidtha, ovi streamovi su optimizirani i daju maksimalnu kvalitetu uz minimalnu potrošnju bitova (64 kbps mono).

RADIOAKTIVIRAJ SE!

29/10/2012.

KLFM je projekt stvaranja community radija čija je osnovna namjena biti servis zajednice ali i truditi se biti taj nužni prozor…

Tjedna rotacija

Arhiva

Lapa Dula / Agua

DAFT PUNK / Homework (1997)

QUEENS OF THE STONE AGE / Emotion Sickness

BADBADNOTGOOD / LateNightTales

PRINCE AND THE REVOLUTION / Live

IDEM / poyy

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM