KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Radimo radio!

Osnovna ideja ovog projekta se polako ali sigurno materijalizira kroz konkretne aktivnosti i sa zadovoljstvom najavljujemo prvu u nizu. Treba li dodati da su svi zainteresirani pozvani?

program

Radionica programskog sadržaja community radija pod punim nazivom Radio u zajednici, u sklopu Platformata u petak 10.05.13 u trajanju od 16.00 – 19.30 u prostoru Doma mladih – Galerija MKC-a.

Radionica uključuje educiranje o izradi programskog radio sadržaja prilagođenog i fokusiranog na community i neprofitni radio. Prije svega se to odnosi na proizvodnju programskog sadržaja koji podrazumijeva maksimalnu uključenost lokalne zajednice, te će se fokusirati i na transmedijsko produciranje sadržaja.

Planirani voditelji i teme su prema rasporedu i satnici:

16.00 – 16.45 / Vedran Limić (HR Radio Split, Radio KL) – Osnove radijskog novinarstva
16.45 – 17.30 / Mario Ilinčić ( HR Radio Split ) – Radijska produkcija
17.30 – 17.45 / pauza
17.45 – 18.30 / Tonči Bakotin ( Sensoria ) – Kratka teorija prostora, zvuka i signala
18.30 – 19.30 / Borjan Batagelj ( OSA Labin, Radio Labin ), Ante Frankić ( Radio M, Gradska mreža, Radio KL, KLFM.org ) – Postavljanje community neprofitnog radija

Ciljana publika su akteri nezavisne scene i svi zainteresirani za ideju i medijsko-komunikacijsku ulogu community radija s područja Splitsko-dalmatinske županije.

Prijave sa predmetom “Radionica” na info@klfm.org!

RADIO U ZAJEDNICI je partnerski projekt udruga KLFM (Split), S.O.K (Split) i OSA (Labin), a realizira se kroz platformu Clubture.

CT_logo

autor: el5egundo, 06/05/2013

Vezane objave

Arhiva

RADIOAKTIVIRAJ SE!

29/10/2012.

KLFM je projekt stvaranja community radija čija je osnovna namjena biti servis zajednice ali i truditi se biti taj nužni prozor…

KLFM radio škola

05/04/2017.

U misiji širenja community radio priče pokrećemo novu radio školu!

Info

21/09/2012.

Nakon prestanka rada jedinog radija u boji, radija KL, boje koje su ostale u nama ne želimo pretvoriti u bezlične tonove sive. Naš sunčani grad, stoga, moramo nastaviti obasjavati kroz novi radio – radio KLFM.

WORK IN PROGRESS

17/01/2013.

  Baš kako naslov kaže. U stvari više radova. Pokušavamo paralelno unaprijediti radni prostor, do kraja definirati program i slavodobitno…

Tjedna rotacija

Arhiva

SUFJAN STEVENS & ANGELO DE AUGUSTINE / A Beginner’s Mind

THE BOO RADLEYS / Kingsize (1998)

DAVID HOLMES / Hope Is The Last Thing To Die

MACEO PLEX / DJ-Kicks

KING KRULE / You Heat Me Up, You Cool Me Down (Live)

KATARINA II / Katarina II (1984)