KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Radimo radio!

Osnovna ideja ovog projekta se polako ali sigurno materijalizira kroz konkretne aktivnosti i sa zadovoljstvom najavljujemo prvu u nizu. Treba li dodati da su svi zainteresirani pozvani?

program

Radionica programskog sadržaja community radija pod punim nazivom Radio u zajednici, u sklopu Platformata u petak 10.05.13 u trajanju od 16.00 – 19.30 u prostoru Doma mladih – Galerija MKC-a.

Radionica uključuje educiranje o izradi programskog radio sadržaja prilagođenog i fokusiranog na community i neprofitni radio. Prije svega se to odnosi na proizvodnju programskog sadržaja koji podrazumijeva maksimalnu uključenost lokalne zajednice, te će se fokusirati i na transmedijsko produciranje sadržaja.

Planirani voditelji i teme su prema rasporedu i satnici:

16.00 – 16.45 / Vedran Limić (HR Radio Split, Radio KL) – Osnove radijskog novinarstva
16.45 – 17.30 / Mario Ilinčić ( HR Radio Split ) – Radijska produkcija
17.30 – 17.45 / pauza
17.45 – 18.30 / Tonči Bakotin ( Sensoria ) – Kratka teorija prostora, zvuka i signala
18.30 – 19.30 / Borjan Batagelj ( OSA Labin, Radio Labin ), Ante Frankić ( Radio M, Gradska mreža, Radio KL, KLFM.org ) – Postavljanje community neprofitnog radija

Ciljana publika su akteri nezavisne scene i svi zainteresirani za ideju i medijsko-komunikacijsku ulogu community radija s područja Splitsko-dalmatinske županije.

Prijave sa predmetom “Radionica” na info@klfm.org!

RADIO U ZAJEDNICI je partnerski projekt udruga KLFM (Split), S.O.K (Split) i OSA (Labin), a realizira se kroz platformu Clubture.

CT_logo

autor: el5egundo, 06/05/2013

Vezane objave

Arhiva

KLFM radio škola

05/04/2017.

U misiji širenja community radio priče pokrećemo novu radio školu!

KLFM.org v2.0

26/04/2013.

Trebalo je vremena, ali puno je ruku radilo na novom KLFM webu. Iako je nastao na temelju postojećeg predloška, zapravo je u potpunosti prilagođen našim željama, potrebama i specifičnostima. Novi site je i prilika za promociju nove programske sheme, jinglova i vizuala emisija.

Novi lagani mobilni strimovi!

13/12/2013.

Imamo nove low-bit mobilne streamove. Iako niske potrošnje bandwidtha, ovi streamovi su optimizirani i daju maksimalnu kvalitetu uz minimalnu potrošnju bitova (64 kbps mono).

KLFM postoji…

25/08/2013.

…a pored programa u vidu streaminga, pripadni je web portal njegov drugi ključni dio. Ukoliko se smatrate dovoljno hrabrim i potkovanim, i vi se možete uključiti u njegovu dogradnju vlastitim člancima, esejima, osvrtima, kritikama, razmišljanjima… na koncu konca, zašto ne pokušati?!

Tjedna rotacija

Arhiva

Lapa Dula / Agua

DAFT PUNK / Homework (1997)

QUEENS OF THE STONE AGE / Emotion Sickness

BADBADNOTGOOD / LateNightTales

PRINCE AND THE REVOLUTION / Live

IDEM / poyy

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM