KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

DANCEaj dan / otvorene prijave

Nauči nove plesne tehnike uz radionicu DANCEaj dan!

Platforma Doma mladih i Multimedijalni kulturni centar pozivaju sve mlade do 25 godina da se prijave na sudjelovanje u besplatnim online plesnim radionicama koje se provode u sklopu aktivnosti DANCEaj dan. Prva radionica održat će se 15. svibnja (subota) u 18 sati preko Zoom aplikacije.

DANCEaj dan jedna je od pet programskih linija koje se provode u sklopu projekta Dan po dan – mladi u kulturi online. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a za cilj ima uključiti mlade u kulturno-umjetničke online programe.

Program aktivnosti DANCEaj dan sastoji se od više radionica koje će se održavati subotom i nedjeljom u trajanju od 2 sata. Sudjelovanjem na radionicama upoznat ćeš 8 različitih plesnih stilova i naučiti kako naučene plesne tehnike primijeniti u vlastitoj koreografiji. Svaka radionica je interaktivna i sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela te zadataka za vježbu. Radionice će voditi profesionalni plesači Vedrana Grčić i Duje Dorotić.

Prijave za radionicu su otvorene, a prijaviti se možeš putem online obrasca.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj članka isključiva je odgovornost Platforme Doma mladih.

autor: Kristina Tešija, 06/05/2021

, ,

Vezane objave

Arhiva

Izgradi platformu: Dom mladih – Radionica Urbanistička početnica i otvorena diskusija

02/12/2014.

U sklopu izložbe Izgradi platformu : Dom mladih MKC Split, Platforma Doma mladih i Platforma 9,81 pozivaju Vas 4.12.2014: od 16.30h na radionicu Urbanistička početnica sa temom Dom mladih – moguće budućnosti, te od 19.30h na otvorenu diskusiju sa temom Sadržaji novih kulturno-društvenih centara.

Polet br.40 u Pulskoj Makini uz tuljanovinu u marinadi

16/08/2013.

Poslušajte stoljetnu tradiciju portugalske kuhinje i okusite najbolje od suvremene hrvatske poezije.

KLFM 2022

8:00–4:00 Petak 31.12.20211.1.2022.

Starogodišnji i novogodišnji glazbeni program KLFM-ovaca i KLFM-ovki.

Projekcija kratkih filmova // PLATFORMAT

03/10/2023.

Vrijeme održavanja: četvrtak, 5.10. u 21 h Lokacija: Dvorište Klub Kocka (Dom mladih, Ulica slobode 28, Split) Organizator: udruga Momentum…

Tjedna rotacija

Arhiva

PHOSPHORESCENT / Revelator

MOBY / Play (1999)

Nilüfer Yanya / Like I Say (I Runaway)

TYCHO / Burning Man

PETER GABRIEL / Plays Live

NEW GONDOLIERS / Escape Town

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM