KLFM radio škola

U misiji širenja community radio priče pokrećemo novu radio školu!

Poziv je otvoren svima koji žele saznati kako funkcionira ili se sami uključiti u program community streaming radija. Za zainteresirane je nakon škole otvorena mogućnost pridruživanja našoj maloj radio zajednici volontera te sudjelovanje u radu radija KLFM (tehnika, realizacija programa, autorske emisije i dr.).

Škola je besplatna, a broj sudionika je ograničen.

Prijava je otvorena do 28. travnja i nalazi se u nastavku ove stranice. Odabrani sudionici/sudionice biti će obaviješteni o terminima radionice do 2. svibnja.

Trajanje škole je ukupno osam sati, četiri sata teorije o konceptu i funkcioniranju community radija te dva puta po dva sata prakse u radio programu (ukupno tri popodneva). Cilj nam je pružiti polaznicima i polaznicama osnovna znanja o konceptu i misiji community radija, streaming radio tehnologiji, automatizaciji programa, realizaciji programa u studiju, suradnji kroz cloud servise te KLFM programu i emisijama, uz praktični rad iz studija radija. Škola će se održati u prostorijama radija KLFM i predavaonicama u sklopu Doma mladih u Splitu, u popodnevnim satima tijekom svibnja.

Prijavnica

Polja označena sa * su obavezna.

Radio škola je dio aktivnosti radija KLFM u sklopu projekta “Radio u zajednici” koji je financiran sredstvima Ministarstva kulture RH za javne potrebe u kulturi.

Sve dodatne informacije možete dobiti na email adresi info@klfm.org.

05/04/2017

autor: KLFM

Tags: , , ,