KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

THUNDERCAT / Apocaylpse

Stephen Bruner mlađi, sin starog Brunera bubnjara Temptationsa i Diane Ross, ko i svaka jabuka ostao je blizu stabla. Skupa sa bratom Brunerom, kao 16ogodišnjak, svira sa Suicidal Tendencies te prati Stanley Clarka na japanskoj turneji.

2f916e29

Stephen Bruner mlađi, sin starog Brunera bubnjara Temptationsa i Diane Ross, ko i svaka jabuka ostao je blizu stabla. Skupa sa bratom Brunerom, kao 16ogodišnjak, svira sa Suicidal Tendencies te prati Stanley Clarka na japanskoj turneji.
Godine sviračkog iskustva i to kalifornijsko sunce promovira ga u omiljenog basistu Flying Lotusa, Erykahe Badu, Wiz Khalifa i Earl Sweatshirt, da nabrojimo samo neke.
2011., pod produkcijom spomenutog Flying Lotusa izdaje svoj prvi solo album “The Golden Age of Apocalypse” te promovira taj svoj osobeni sfumato jazz-a. prog rocka, pop-a, funk-a…elektronike.

Ove godine, isti tim, Bruner aka Thundercat i Flying Lotus kao producent, album manje optimističnog naziva od prvog, nastavlja sa tim svojim neočekivanim i uzbudljivim glazbenim eksperimentima. Jednako neustrašiv i intiman koliko tragičan i komičan, Apocalypse je jedan od boljih soundtrackova za ovo ljeto.
Naravno, za one slobodoumne i spremne na eksperimente. Kako glazbene tako i kulinarske :D

autor: el5egundo, 24/06/2013

,

Vezane objave

Arhiva

OTHER LIVES / Rituals

01/06/2015.

Među fanove ovog benda iz Oklahome ubrajaju se Bon Iver i Radiohead. Oko produkcije trećeg albuma pomogao je Joey Waronker, multiinstrumentalist koji je bubnjao za R.E.M, Beck-a i Atoms For Peace.

[ALBUM TJEDNA]

NO JOY / More Faithful

15/06/2015.

Novi, treći po redu, album montrealske grupe NO JOY je njihov najbrži i najkompleksniji uradak do sada. Od brzih i bučnih do sanjivih stvari prožetih fuzzy gitarama i pažljivom distorzijom grade vlastiti identitet na krilima shoegaze i noise pop velikana.

TIM BOWNESS / Stupid Things That Mean The World (2015.)

04/08/2015.

Ovaj je album, kao i ostatak Bownessovog samostalnog stvaralaštva teško klasificirati, a lako je moguće da vam prilikom preslušavanja na pamet padnu imena poput Roberta Wyatta, Davida Sylviana, Scotta Walkera pa i Bryana Ferryja iz poznih osamdesetih. Djelimičan razlog tomu su i gostujući glazbenici koji su dali svoj obol ovom djelu, a na toj se listi pored nezaobilaznog Wilsona nalaze i Phil Manzanera, Peter Hammil, Andrew Keeling, Pat Mastelotto i drugi. U svakom slučaju, ovaj mali izlet u one mirnije vode suvremenog art rocka idealan je izbor za lijena i vruća ljetnja popodneva. Štoviše, virtualno glazbeno putovanje u neistražene, hladnije krajeve britanske rock avangarde!

YARD ACT / The Overload

15:00–16:00 Subota 5.2.2022.

Post-punk za novo doba.

Tjedna rotacija

Arhiva

THE SMILE / Wall Of Eyes

PRINCE / Purple Rain (1984)

IDLES / Grace

GUY J / Balance

DEVO / Dev-O Live (1981)

EL JARA / Est (R)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM