KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

THUNDERCAT / Apocaylpse

Stephen Bruner mlađi, sin starog Brunera bubnjara Temptationsa i Diane Ross, ko i svaka jabuka ostao je blizu stabla. Skupa sa bratom Brunerom, kao 16ogodišnjak, svira sa Suicidal Tendencies te prati Stanley Clarka na japanskoj turneji.

2f916e29

Stephen Bruner mlađi, sin starog Brunera bubnjara Temptationsa i Diane Ross, ko i svaka jabuka ostao je blizu stabla. Skupa sa bratom Brunerom, kao 16ogodišnjak, svira sa Suicidal Tendencies te prati Stanley Clarka na japanskoj turneji.
Godine sviračkog iskustva i to kalifornijsko sunce promovira ga u omiljenog basistu Flying Lotusa, Erykahe Badu, Wiz Khalifa i Earl Sweatshirt, da nabrojimo samo neke.
2011., pod produkcijom spomenutog Flying Lotusa izdaje svoj prvi solo album “The Golden Age of Apocalypse” te promovira taj svoj osobeni sfumato jazz-a. prog rocka, pop-a, funk-a…elektronike.

Ove godine, isti tim, Bruner aka Thundercat i Flying Lotus kao producent, album manje optimističnog naziva od prvog, nastavlja sa tim svojim neočekivanim i uzbudljivim glazbenim eksperimentima. Jednako neustrašiv i intiman koliko tragičan i komičan, Apocalypse je jedan od boljih soundtrackova za ovo ljeto.
Naravno, za one slobodoumne i spremne na eksperimente. Kako glazbene tako i kulinarske :D

autor: el5egundo, 24/06/2013

,

Vezane objave

Arhiva

THE HORRORS / V

10/10/2017.

Brit Award za 2017. i headlining Glastonburyja za tri, dva, jedan….

Raw Poetic & Damu the Fudgemunk / Moment of Change

15:00–16:00 Srijeda 17.6.2020.

Moment of Change je zajednički projekt dva dugogodišnja suradnika i velika prijatelja Raw Poetica i Damu The Fudgemonka.

SUEDE / Night Thoughts (2016.)

09/02/2016.

Nedavno objavljeni album “Night Thoughts” britanskog sastava Suede njihovo je najzrelije, ali i najmističnije djelo. Sudbina mu je namjenila objavu svega dva tjedna nakon tragičnog Bowiejevog “Blackstara”, no preslušavanjem se mogu naslutiti mnogobrojne poveznice, čak i ako postoje tek kao vaš imaginarni dojam. Nazovimo ovaj gotički hibrid sablasnog, monumentalnog i mističnog postmilenijskim, predapokaliptičnim Suedeom i bit ćemo najbliže istini!

WASHED OUT / Mister Mellow

12/07/2017.

Skoro su prošle četiri godine od posljednjeg albuma Ernest Greenea, poznatog kao Washed Out. Paracosm se slušao cijelo to ljeto…

Tjedna rotacija

Arhiva

YVES TUMOR / Praise A Lord…

LENNY KRAVITZ / Mama Said (1991)

FEIST / Borrow Trouble

TSHA / fabric presents

THE WHITE STRIPES / Live at The Gold Dollar

MARINADA / Nalik na nalik

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM