KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

THE JUAN MACLEAN / In a Dream (DFA2014.)

Samo udri Juane i pusti Nancy da nam šapuće kroz ta svoja slatka japanska ustašca. Uf!

Nancy i Juan u kristalno jasnom snu. Album kojeg stavite na shuffle sa ovogodišnjim Todd Terjeom i Future Islands i imate skoro trosatno ludilo od retro stabova i detroitskih kickova, pulsirajućeg trendy Giorgio basa i vokala, tih super vokala koji ovaj Macleanov glazbeni manifest stavljaju u kategoriju punokrvne plesne pop glazbe. I nema više te tužne suzice u oku jer je James Murphy rekao never more. The Juan Maclean su prvi DFA bastion i sve one fore koje nam je već spomenuti JM prodavao u svom matičnom bendu, mogu se čuti kod Macleana i nisu dosadne i nisu predvidive jer Maclean postavlja taj neki svoj mantrički zvuk i čini se ko da iz svake stvari, negdi u backu, čujemo Tribulations ups.. Accusations.

I ne smeta to nimalo.

Samo udri Juane i pusti Nancy da nam šapuće kroz ta svoja slatka japanska ustašca. Uf!

Tracklist:

A Place Called Space
Here I Am
Love Stops Here
You Were A Runaway
Running Back To You
I’ve Waited So Long
Charlotte
A Simple Design
The Sun Will Never Set On Our Love

autor: el5egundo, 16/09/2014

,

Vezane objave

Arhiva

WEVAL / st (Kompakt 2016.)

29/06/2016.

Weval je nizozemski duo čiji članovi svoje glazbene korijene vuku iz trip hopa, jazza i housea. Njihov nastupni album unikatnog je zvuka i atmosfere.

THE FLAMING LIPS / King’s Mouth: Music and Songs

15:00–16:00 Srijeda 24.4.2019.

Wayne Coyne i družina sa svojim 15im izdanjem, prvo kao vinil za Record Store Day ali vrlo skoro i u svim ostalim oblicima. Bend od kojeg nikad ne očekujemo ništa manje od iznenađenja, iznenađuje opet

BECK / Morning Phase

04/02/2014.

Album tjedna jer nam je očajnički trebao još jedan Sea Change. I zato što Beck ne može pogriješiti. KLFM Vam , nakon premijere u prošlotjednom eXitu, donosi ovaj izvrstan album, koji će i službeno biti objavljen 25. veljače

At the Close of Every Day / Darkness travels Light

05/01/2015.

“Darkenss travels Light” osmi je album nizozemskog indie-folk dueta At the Close of Every Day, a ujedno i prvi ovogodišnji KLFM-ov Album tjedna. Započeti godinu nečim ne baš isuviše poznatim je odličan način za poticanje daljnjeg istraživanja glazbenih voda. Stoga uživajte u ovom pomalo neuobičajenom izboru!

Tjedna rotacija

Arhiva

LITTLE SIMZ / Sometimes I Might Be Introvert

JAY-Z / The Blueprint (2001)

UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA / That Life

DARKSIDE / Modcast

MARIANNE FAITHFULL / The Montreux Years (Live)

MARINADA / Mir junaka