KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

THE ORANGE STRIPS / LIGHTS OUT

Singl ‘Lights Out’ najavljuje skori album ‘Deadline’, za kojega članovi The Orange Stripsa kažu da će se poptuno razlikovati od prvijenca!

The Orange Strips - Lights Out

Deadlines je drugi album sastava The Orange Strips, jednog od najperspektivnijih imena domaće glazbene scene, a sniman je između listopada 2012., te siječnja 2013. No, na njegovu ćemo objavu trebati pričekati još neko vrijeme.

Srećom, to će neizvjesno vrijeme biti ispunjeno objavom nekoliko singlova koji na dosljedan način prezentiraju očekivani materijal. Prvi od njih je Lights Out, upravo izašao iz miksa. Po rječima članstva benda, čitav je ovaj rad izveden doma, u Labinu, i to uz gotovo nepostojeći budžet i misao vodilju da se u konačnici potpuno razlikuje od prvijenca. A koliko je ova šestorka (od koje barem četvero ne poznaje pojam ‘tišina’) u tome uspjela, prosudite sami!

autor: Vjeran Stojanac, 26/04/2013

,

Vezane objave

Arhiva

UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA / First World Problem

30/05/2016.

Prvi službeni singl još od 2015. i jedne od najboljih stvari te godine “Multi Love”, za novozelandsko-američki projekt Unknown Mortal Orchestra. Spori i tamni disko, zvukom skoro pa direktna referenca te homage najboljem što je za sobom ostavio veliki Prince.

BONOBO / Linked

29/07/2019.

Simon Green aka Bonobo je nedavno objavio standalone singl Linked, ovotjedni powerplay community radija KLFM.

MO KOLOURS / Mike Black

23/03/2014.

Mo Kolours u fantastičnom balansu između očitih posveta velikim uzorima, od Cymande i The Specials do Massive Attack i egzotičnih kalipso ritmova sa poluzavičajnog mu Mauriciusa uz savršenu dozu britanskog humora u tekstovima.

PORTO MORTO / Sjedni

20/05/2019.

Desetak dana do ovogodišnje splitskog radija na cesti. Najbolji način za siguran singalong uz ovogodišnje headlinere je učenje tekstova i melodija. Možete sjesti, možete plesti, uz radio na cesti.

Tjedna rotacija

Arhiva

THE ANTLERS / Green to Gold

PREFAB SPROUT / From Langley Park to Memphis (1988)

KINGS OF CONVENIENCE / Rocky Trail

The Martinez Brothers / fabric presents

PET SHOP BOYS / Discovery: Live In Rio

SACHER / Biser, Ambra, Jantar (2019.)