KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

HELADO NEGRO / Gemini and Leo

Naš dragi Helado potpisao za 4AD, najavljuje novi album “Far In” za rujan i poklanja nam ovaj pravi ljetni biser za powerplay.

Dosta je upisati u našu web tražilicu Helado Negro i momentalno dobiti pregled koliko volimo ovog čovjeka. Vrti nam se u emisijama, albumi su mu albumi tjedna, singlovi powerplayevi, na godišnjim listama bez njega ništa. Nema nekog racionalnog objašnjenja osim čiste i iskrene ljubavi prema toj glazbi koju nenametljivo i bez velike pompe neumorno stvara ovaj simpatični zemljanin.

Helado, mi te volimo i vrtimo ovaj tjedan više puta dnevno.

autor: el5egundo, 27/06/2021

, , , , , ,

Vezane objave

Arhiva

PORTO MORTO / Ručak

25/05/2015.

Igranje sa dinamikom i stvaranje nečeg što najbliže možemo nazvati prog-popom bez obzira koliko to oksimoronski zvuči, rezultiralo je glazbom koju ne možete slušati usput već zadržite dah tih 4-5 minuta koliko traje stvar i nakon toga izustite ono..o mama, zar imamo i takve glazbe doma.

JACK LADDER & THE DREAMLANDERS / Her Hands

14/12/2014.

Dreamlandersi stoje kao jedan od najstalnijih i najblistavijih momenata recentnog i dalekog aussie indie-rocka. Novim albumom Playmates, odabirom Presets producenta Kim Moyesa, Jack Ladder i družina stvaraju materijal koji ne može ne izazvati asocijacije na Cavea koji pjeva stvari, recimo, The Knife.

DOVES / Prisoners

27/09/2020.

Stvar sa povratničkog albuma britanske grupe Doves naš je ovotjedni powerplay.

JAAKKO EINO KALEVI / Deeper Shadows

05/07/2015.

Što se dogodi kad se helsinški vozač tramvaja preseli u Berlin? Izda pravi ljetni materijal pod imenom “Weird World” i daje ga na mix i finalni mastering Nicolas Vernhesu, čovjeku koji potpisuje produkciju The War On Drugs i Run The Jewels.

Tjedna rotacija

Arhiva

DARKSIDE / Spiral

PUBLIC IMAGE LTD. / Album (1986)

JAMES BLAKE / Say What You Will

SETH TROXLER / Rhythm Control

DON ELLIS / Tears of Joy (1971)

SIKTER / My Music (2005)