KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

The xx / On Hold

0:00–0:00 Nedjelja 27.11.2016.

The xx se vraćaju. Prpošnom stvari ‘On Hold’ najavljuju treći album ‘I See You’, a istoimenu evropsku turneju započinju rasprodanim koncertom u Zagrebu.

Prošlo je sedam kriznih godina otkako su Romy, Oliver i Jamie predstavili svoj suptilni i minimalistički zvuk u koji smo se instant zaljubili, a četiri od druge ploče ‘Coexist’. U međuvremenu Jamie xx je postigao veliki uspjeh sa solo albumom ‘In Colour’.

Novi singl ‘Hold On’ predstavlja određenu promjenu i pomak ka plesnijim strukturama. Kako u cijelosti zvuči novi album ‘I See You’ doznat ćemo najkasnije trinaestog siječnja sljedeće godine. Turneju na kojoj će,između ostalog, promovirati novi materijal The xx započinju večeras (ponedjeljak 28.11.) rasprodanim koncertom u Boćarskom domu u Zagrebu.

 

 

autor: Ante Marković, 27/11/2016

Vezane objave

Arhiva

SHE SHY / Mir

20/01/2020.

Ovotjedni powerplay radija KLFM je premijerna stvar jednog sramežljivog splitskog glazbenog projektića koji se upravo tako i zove – She Shy.

SLOW CLUB / Complete Surrender

13/07/2014.

Charles Watson i Rebecca Taylor, nekad prozivani kao brit odgovor na White Stripes, sa novim materijalom kojeg producentski potpisuje Collin Elliot poznat po radu sa Richard Hawleyem, prizivaju zlatno doba britanske pop glazbe.

GOAT / Union of Sun and Moon

16/10/2016.

Čitav tjedan skandinavske world psihodelije. Primamljivo?

SUUNS / Make it Real

12/03/2018.

Pravi kanađani za “Tajne kanađane” u singlu koji zvuči kao da je pronađen među prašnjavim Baggy Madchester trakama s kraja osamdesetih. Sve je tu. Plesna psihodelija za psiho delije.

Tjedna rotacija

Arhiva

ROBOHANDS / Violet

JAPAN / Quiet Life (1979)

KUTIMAN FT. DEKEL / My Everything

KHRUANGBIN / LateNightTales (R)

SUMMER OF SOUL /…or, When the Revolution Could Not Be Televised

METAMUSIC PRODUCTION / Remix of identity 7

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM