KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Daft Punk – Get Lucky

Neminovan i neizbježan powerplay koji svakim beat-om priziva ljeto ’84 i rum-colu u nekom državnom odmaralištu na Balatonu..

Bangalter i de Homem-Christo obraz uz obraz sa jednom od svojih vječnih inspiracija, gitaristom grupe Chic, Nile Rodgersom i generacijom iz N.E.R.D.-a Pharell Williams-om, u potpuno retro singlu koji najavljuje jednako takav album Random Access Memories. Ljeto, monokiniji i gusti sa šlagom na slamku.

autor: el5egundo, 05/05/2013

Vezane objave

Arhiva

nemanja / The World

07/04/2019.

S proljećem se očito budi domaća scena i milina je, tjednom za tjednom, imati ovako reprezentativne regionalne izvođače sa ovako globalno zanimljivim izdanjima.

DINOSAUR JR. / Tiny

31/07/2016.

Jedan od posljednjih živućih vladara gitarskog fuzza i vjetra u kosi. J Mascis i njegov Dinosaur Jr. u najavnom singlu za album koji službeno izlazi za koji dan i zvat će se “Give a Glimpse of What Yer Not”.

THE NATIONAL / You Had Your Soul with You

01/04/2019.

Neočekivano brzo vraćaju nam se The National. Gostujući vokal na novom prpošnom singlu pripada dugogodišnjoj basistici Davida Bowiea – Gail Ann Dorsey. Powerplay!

BEACH HOUSE / Dark Spring

13/05/2018.

Sedmi album dragog nam američkog dream pop benda zove se jednostavno’7′, a otvara ga stvar koja je ovotjedni powerplay community radija KLFM.

Tjedna rotacija

Arhiva

L’Impératrice / Tako Tsubo

Therapy? – Troublegum (1994.)

ŽEN / Uroni u san

FRIENDLY FIRES / Bugged Out!

BRYAN FERRY / Live at the Royal Albert Hall

Zidar Betonsky: Proces Protokol (2011.)