KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA / First World Problem

Prvi službeni singl još od 2015. i jedne od najboljih stvari te godine “Multi Love”, za novozelandsko-američki projekt Unknown Mortal Orchestra. Spori i tamni disko, zvukom skoro pa direktna referenca te homage najboljem što je za sobom ostavio veliki Prince.

16abr2016---ruban-neilson-da-banda-unknown-mortal-orchestra-se-apresenta-no-segundo-dia-do-coachella-festival-2016-em-indio-na-cal

Prvi službeni singl još od 2015. i jedne od najboljih stvari te godine “Multi Love”,za novozelandsko-američki projekt Unknown Mortal Orchestra. Spori i tamni disko,zvukom skoro pa direktna referenca te omage najboljem što je za sobom ostavio veliki Prince. Pjevač Ruban Nielson se još jednom dokazuje kao jedan od najinventivnijih vokalista i autora današnjice. Tekstualno, UMO i nisu baš tako rasplesani kao što na prvu zvuče i kako Ruban objašnjava “The feeling that you’re trying to build your life and get what you need while a decadent world falls apart around you.” i nije baš nekakvo svjetlo na kraju tunela. Tako da, držimo se ovaj put više glazbe a manje velikih svjetskih problema.

autor: el5egundo, 30/05/2016

,

Vezane objave

Arhiva

THE ANTLERS / Hotel

25/05/2014.

Da, imali smo ih ko album tjedna, Intruder se već tjednima povlači po Perolakih20, vrtimo ih u dnevnoj visokoj rotaciji a album Familiars u stvari službeno izlazi vani 16.06.2014. Ali …

KOKOROKO / Baba Ayoola

15/11/2020.

Britanski jazz prvotimci sa prvim singlom nakon fantastičnog “Cary me Home” iz veljače ove godine.

PIXIES / On Graveyard Hill

24/06/2019.

Alter rock veterani pripremaju novi album. Singl kojim ga najavljuju koristi onu njihovu staru i provjerenu formulu ‘loudquietloud’. Kako vam se čini?!

BILLY NOMATES / Heels

07/02/2021.

Billy Nomates je Tor Maries i nakon prošlogodišnjeg izdanja kojeg je producirao Portisheadov Geoff Barrow i svježe suradnje sa Sleaford Mods, slušamo je čitav tjedan sa singlom koji najavljuje novi EP, Emergency Telephone.

Tjedna rotacija

Arhiva

FLYTE / This Is Really Going to Hurt

DMX / It’s Dark And Hell Is Hot (1998)

PORTO MORTO / Čekam ih

AXEL BOMAN / xlr8r

FLEETWOOD MAC / Live

LEUT MAGNETIK