KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA / First World Problem

Prvi službeni singl još od 2015. i jedne od najboljih stvari te godine “Multi Love”, za novozelandsko-američki projekt Unknown Mortal Orchestra. Spori i tamni disko, zvukom skoro pa direktna referenca te homage najboljem što je za sobom ostavio veliki Prince.

16abr2016---ruban-neilson-da-banda-unknown-mortal-orchestra-se-apresenta-no-segundo-dia-do-coachella-festival-2016-em-indio-na-cal

Prvi službeni singl još od 2015. i jedne od najboljih stvari te godine “Multi Love”,za novozelandsko-američki projekt Unknown Mortal Orchestra. Spori i tamni disko,zvukom skoro pa direktna referenca te omage najboljem što je za sobom ostavio veliki Prince. Pjevač Ruban Nielson se još jednom dokazuje kao jedan od najinventivnijih vokalista i autora današnjice. Tekstualno, UMO i nisu baš tako rasplesani kao što na prvu zvuče i kako Ruban objašnjava “The feeling that you’re trying to build your life and get what you need while a decadent world falls apart around you.” i nije baš nekakvo svjetlo na kraju tunela. Tako da, držimo se ovaj put više glazbe a manje velikih svjetskih problema.

autor: el5egundo, 30/05/2016

,

Vezane objave

Arhiva

CARIBOU / Can’t Do Without You

17/08/2014.

Album izlazi polovicom listopada, zove se “Our Love” i slušajući prvi singl kao ovotjedni powerplay, skupa uživajmo u tim neistraženim područjima plesne glazbe za koja, naš Dan Snaith aka Caribou, ima opak njuh.

STRONGBOI / Honey Thighs

07/06/2020.

Novi alter ego južnoafričke djevojke vilinskog glasa, Alice Phoebe Lou.

BIBIO / Off Goes The Light

11/09/2022.

Stephen Wilkinson najavljuje svoj deseti album, koji će se zvati BIB10, singlom kojeg vrtimo čitav tjedan i o svom novom materijalu zbori;

FUTURE ISLANDS / For Sure

09/08/2020.

Indie miljenici su objavili novu stvar za koju su snimili apokaliptični video. Powerplay!

Tjedna rotacija

Arhiva

Lorenzo Morresi & Le Isole / Pop Flop

RAMONES / Road To Ruin (1978)

MESHELL NDEGEOCELLO / Virgo

REBOLLEDO / RA Mix

SADE / Lovers Live

MARINADA / Nalik na nalik

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM