KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA / First World Problem

Prvi službeni singl još od 2015. i jedne od najboljih stvari te godine “Multi Love”, za novozelandsko-američki projekt Unknown Mortal Orchestra. Spori i tamni disko, zvukom skoro pa direktna referenca te homage najboljem što je za sobom ostavio veliki Prince.

16abr2016---ruban-neilson-da-banda-unknown-mortal-orchestra-se-apresenta-no-segundo-dia-do-coachella-festival-2016-em-indio-na-cal

Prvi službeni singl još od 2015. i jedne od najboljih stvari te godine “Multi Love”,za novozelandsko-američki projekt Unknown Mortal Orchestra. Spori i tamni disko,zvukom skoro pa direktna referenca te omage najboljem što je za sobom ostavio veliki Prince. Pjevač Ruban Nielson se još jednom dokazuje kao jedan od najinventivnijih vokalista i autora današnjice. Tekstualno, UMO i nisu baš tako rasplesani kao što na prvu zvuče i kako Ruban objašnjava “The feeling that you’re trying to build your life and get what you need while a decadent world falls apart around you.” i nije baš nekakvo svjetlo na kraju tunela. Tako da, držimo se ovaj put više glazbe a manje velikih svjetskih problema.

autor: el5egundo, 30/05/2016

,

Vezane objave

Arhiva

King Gizzard & The Lizard Wizard / If Not Now Then When?

20/12/2020.

Božićni powerplay community radija KLFM.

RADIOHEAD / Burn the Witch

08/05/2016.

Možda je izbor ovotjednog “powerplayja” bio i predvidiv, ali složit ćete se da je jedini logičan i smisleni potez! Između devetog i šenaestog svibnja: RADIOHEAD – Burn the Witch!

NEV COTTEE / If I could tell you

29/06/2015.

Naš mančesterski radio kolega Nev Cottee sa drugim samostalnim izdanjem “A Strange News from the Sun” i dalje izvrsno balansira po toj vrlo nezgodnoj oštrici između Lee Hazlewoodovskog folka i hipnotičke sporoplesne produkcije.

KWES. / BASHFUL

09/06/2013.

Postavljanjem singla starog godinu dana u ovaj ultrahot pretinac, kao powerplay, u visoku rotaciju, samo govori koliko treba bit stalno spreman i izoštrenih čula da nam ovakvi glazbeni slatkiši ne prođu mimo nas, nezamjećeni. Pokušavamo ispravit tu grešku prema genijalnom Kwesu i himni za sve sramežljive..Bashful.

Tjedna rotacija

Arhiva

WEYES BLOOD / And In The Darkness, Hearts Aglow

STEREO MC’S / Connected (1992)

TENNIS / One Night With The Valet

FANTASTIC TWINS / FMB Mixtape (R)

FAITH NO MORE / Live at the Brixton Academy

ČUVARKUĆA / Curino cvijeće

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM