KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

RÓISÍN MURPHY / CooCool

Novi singl Róisín Murphy kao hit tjedna community radija KLFM!

“Naizgled krhki mali cvijet, ali ima veliku skrivenu snagu u korijenu. Postoji klasična virtuoznost i lakoća dodira, dok hipermoderna produkcija DJ-a Kozea čini da odskače i klizi. To je glupo romantična mala ljubavna pjesma. Ova stvar daleko je iznad bilo kakve parodije. Sve je u ovoj pjesmi istinito i razigrano. Možemo li se zaljubiti i zadržati smisao za humor? ‘Zagrlite svoje unutarnje dijete!’ Bezvremenska, vječna, neizbježna ljubav.” – Róisín Murphy

 

autor: Kristina Tešija, 12/03/2023

, , ,

Vezane objave

Arhiva

LIARS / Mess On A Mission

17/03/2014.

Sedmi album im se zove Mess i očekivano nema nikakve veze sa WIXIW. Ovaj powerplay, i ostalih deset stvari sa albuma dovoljno jasno i glasno urliču zašto su Liars vjerojatno najbolje što nam Amerika u ovom trenu može dati. A nisu pare.

NICK MONACO / Freak Flag

15/09/2014.

“Let your freak flag fly” sintagma je koja označava pomicanje granica, napuštanje konvencionalnog ili najjednostavnije rečenou razludu. Kao svoj moto preuzeo ju je talentirani producent Nick Monaco, a zatim svoj debitantski album “Mating Call” otvorio pjesmom čiji je čitavi tekst upravo ta rečenica.

PHILIP SELWAY / Coming Up For Air

24/08/2014.

Dok smo napeti oko zvuka i konačnog dolaska novog Radiohead albuma, Philip Selway, taj bendov veličanstveni kontrametronom izdaje solo singl i najavljuje svoj drugi album “Weatherhouse” za početak listopada.

JANE WEAVER / The Revolution Of Super Visions

06/12/2020.

Jane Weaver dogodine objavljuje novi album, a najavljuje ga singlom koji je ovotjedni powerplay community radija KLFM.

Tjedna rotacija

Arhiva

MITSKI / The Land Is Inhospitable and So Are We

THE JESUS AND MARY CHAIN / Darklands (1987)

FUTURE ISLANDS / Deep in the Night

WHOMADEWHO / Body Language

ZZ TOP / Raw (Live)

NEMANJA / Voodoo Beat

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM