KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

SPLIT CALLING 2023 / Radionica partnerske akrobatike i stojeva s Hands Down Circus

Pridružite se Carys i Grahamu — akrobatskom duu Hands Down Circus na međunarodnoj turneji — na akrobatskoj radionici koja pokriva osnove stojeva na rukama, ali i kako ih poboljšati te osnove partnerske akrobatike.

Usredotočit ćemo se na vježbe koje se koriste za poboljšanje snage, postojanosti i tehnike potrebnih za stoj na rukama i prije nego se upustimo u svijet sigurnog penjanja na druge ljude! Uglavnom ćemo se usredotočiti na “tim od dvoje”, kako biti “baza” i “letač”, kako se penjati i kako osigurati da sve ove aspekte radimo sigurno, ispravno i s povjerenjem!

Radionica će pokriti rad na osnovama i poboljšanju tehnike stojeva na rukama te će mentori Carys i Graham polaznike uvesti u svijet sigurnog penjanja na druge ljude osiguravajući da sve aspekte radimo sigurno, ispravno i s povjerenjem.

VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE:
subota 21. listopada od 15:00 do 17:30h

MJESTO ODRŽAVANJA RADIONICE:
Mala scena Doma mladih

PRIJAVITE SE PUTEM LINKA.

CIJENA RADIONICE: 30 €
Radionica se održava u sklopu Festivala Split Calling — festivala suvremenog cirkusa i umjetnosti na otvorenom. Više o programu festivala pogledajte na LINKU.
_
Rad udruge Cirkus Kolektiv i program festivala podržan je od Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture i medija, Splitsko — dalmatinske županije, Grada Splita, TZ Grada Splita, TZ SDŽ i Culture Ireland.

autor: Kristina Tešija, 19/10/2023

Vezane objave

Arhiva

Dramska skupina Korak: predstava Iskorak (MKC Split; 12/04/2013, u 11:30 i 16:30 h)

10/04/2013.

U petak, 12. travnja; u prostoru MKC Split (Dom Mladih), biti će održana predstava Iskorak dramske skupine Korak iz Pule….

Svjetionik nezavisne umjetnosti svijetli po četvrti put.

19/02/2016.

Festival nezavisne umjetnosti – istarski Indirekt, nastavlja svoju misiju otkrivanja skrivenih bisera domaće i strane indie scene. Od 17. do 18. lipnja, u pitoresknom Umagu, nastavlja se druženje u prijateljskoj atmosferi, pozitivnim ritmovima te nezaobilaznim umjetničko – književnim programom.

Senka Bulić: DREAM of LIFE

09/12/2017.

Klub Kocka, nedjelja,10/12/2017., 20.00 – 21.30 h

Otvoren poziv za prijave filmova na program “U kvadrat”

26/09/2023.

U Kino klubu Split nastavlja se provedba diskurzivnog programa “U kvadrat” koji je posvećen prezentaciji audiovizualnih djela filmaša i umjetnika….

Tjedna rotacija

Arhiva

ANIMAL COLLECTIVE / Isn’t It Now?

HARUOMI HOSONO / Hosono House (1973)

Björk ft. Rosalía / Oral

ACID PAULI / Get Lost

THE DOORS / Live at the Aquarius Theatre

URBAN / Žena dijete (1998)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM