KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

SPLIT CALLING 2023 / Radionica partnerske akrobatike i stojeva s Hands Down Circus

Pridružite se Carys i Grahamu — akrobatskom duu Hands Down Circus na međunarodnoj turneji — na akrobatskoj radionici koja pokriva osnove stojeva na rukama, ali i kako ih poboljšati te osnove partnerske akrobatike.

Usredotočit ćemo se na vježbe koje se koriste za poboljšanje snage, postojanosti i tehnike potrebnih za stoj na rukama i prije nego se upustimo u svijet sigurnog penjanja na druge ljude! Uglavnom ćemo se usredotočiti na “tim od dvoje”, kako biti “baza” i “letač”, kako se penjati i kako osigurati da sve ove aspekte radimo sigurno, ispravno i s povjerenjem!

Radionica će pokriti rad na osnovama i poboljšanju tehnike stojeva na rukama te će mentori Carys i Graham polaznike uvesti u svijet sigurnog penjanja na druge ljude osiguravajući da sve aspekte radimo sigurno, ispravno i s povjerenjem.

  • VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE: subota 21. listopada od 15:00 do 17:30h
  • MJESTO ODRŽAVANJA RADIONICE: Mala scena Doma mladih
  • PRIJAVITE SE PUTEM LINKA.
  • CIJENA RADIONICE: 30 €

Radionica se održava u sklopu Festivala Split Calling — festivala suvremenog cirkusa i umjetnosti na otvorenom. Više o programu festivala pogledajte na LINKU.

 

Rad udruge Cirkus Kolektiv i program festivala podržan je od Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture i medija, Splitsko — dalmatinske županije, Grada Splita, TZ Grada Splita, TZ SDŽ i Culture Ireland.

autor: Kristina Tešija, 19/10/2023

Vezane objave

Arhiva

Javno predavanje o kino klubovima

02/04/2024.

U Kino klubu Split 6. travnja s početkom u 19 sati u okviru Škole nove filmske prakse, održat će se javno predavanje Sunčice…

Otvoren poziv za prijave filmova na program “U kvadrat”

26/09/2023.

U Kino klubu Split nastavlja se provedba diskurzivnog programa “U kvadrat” koji je posvećen prezentaciji audiovizualnih djela filmaša i umjetnika….

KONTRADIKSHN LIVE U KOCKI!

20/10/2016.

U subotu, 22. listopada u sklopu svoje turneje u Kocku dolazi bend kojeg već neko vrijeme nazivaju electro-rock mašina – KONTRADIKSHN.

qRADIONICE / U crvotočini

05/08/2023.

Radionica kreativnih audiovizualnih vještina “U crvotočini” održava se 10., 11. i 14. kolovoza u terminima od 18 do 21 sat…

Tjedna rotacija

Arhiva

BOLIS PUPUL / Letter to Yu

RED HOT CHILLI PEPPERS / Blood Sugar Sex Magik (1991)

MY BUDDY MOOSE / No Reason

NU GUINEA / Dekmantel

SUMMER OF SOUL …or, When the Revolution Could Not Be Televised

ĐAVOLI / Hallo Lulu 22

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM