KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

KOCKA ROCKA // ŠIZA & ŠARENA POJAVA

Od nove sezone u Kocki predstavljamo novi koncertni program “Kocka Rocka”!

Po uzoru na stariju metal i punk braću (ZloSTavljanje i Otpor Ulice) “Kocka Rocka” donosi koncerte rezervirane za bendove s rock i alternativne scene koje ćemo ugostiti u našem klubu.

Pripremamo vam puno sjajnih imena kroz cijelu koncertnu sezonu.

Šiza je koprivnički mix glasnog garažnog rocka i sirovog post-punka koji minimalističkim pristupom ritam sekcije i vokala stvaraju žestoki zvuk. Šizu čini duo Marko Kuhar (bubnjar) i Bruno Antolić (bass / vokal) koji iza sebe ima uspješan debi album “Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem” objavljen 2021. u izdanju Dostave Zvuka. Kroz razigranu ritam sekciju i masne bass riffove predstavljaju deset temperamentnih pjesama koje navode slušatelja na propitkivanje moralnosti i uspinjanja u “hranidbenom lancu” života. Album je najavljen singlovima “Prsta će kostsi čuvati”, “Hvala, zavijam ipak sam” i “Skromnost nikad nije bila fer” te je također objavljen i na vinylu! “Pristojnost” se našla na gotovo svim nacionalnim i regionalnim ljestvicama najboljih izdanja 2021. godine što im je donijelo nastup na INmusic festivalu te Rock&Off turneju. Potvrdili su svoj status nominacijama za Rock&Off nagrade za najboljeg novog i najboljeg rock izvođača te ulaskom u finale Nagrade Milan Mladenović. Trenutno rade na svom drugom albumu s kojeg su već izbacili spot za najavni singl “Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda”, a uskoro izlazi i drugi singli “Voli”.

Ulaznice u pretprodaji na LINKU.

Vrata: 21:00 h

autor: Kristina Tešija, 19/10/2023

Vezane objave

Arhiva

Slayer se vraća u Zagreb na ekskluzivni klupski koncert!

07/06/2013.

Bend koji je i na našem terenu još prije dvije godine nastupao u zagrebačkoj Areni, ovoga će puta svirati za samo 1300 obožavatelja na koncertu u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture, u nedjelju 23. lipnja ove godine.

Nejednakosti u kulturi: Hrvatska u europskom kontekstu

18:30–20:00 Ponedjeljak 9.10.2023.

U novom izdanju Krovne teme, u Domu mladih gostuju Inga Tomić-Koludrović i Mirko Petrić

Katja Šulc

06/03/2018.

Split Circus, 8/3/2018., 22.00 h

Slušna obmana @Vinyl Club

30/03/2015.

Porinuće #slusnobmana@vinyl, popodnevnog druženja uz razgovor s domaćim umjetnicima koji objavljuju vinilna LP-izdanja je pred nama. Prvi gost biti će Marko Jović aka Xtematic, mladi noise-umjetnik i urednik/osnivač izdavačke kuće iz Osijeka/Koprivnice. U veljači je za Equation Records objavio crno-zlatni vinil s engleskim kolektivom New Blockaders otisnut u 185 primjeraka. Naše druženje uključuje razgovor s Markom, uz performans koji suostvaruje s projektom Anal Violence.

Tjedna rotacija

Arhiva

PinkPantheress / Heaven Knows

TERENCE TRENT D’ARBY / Introducing the Hardline According to…(1987)

Björk ft. Rosalía / Oral

ACID PAULI / Get Lost

THE DOORS / Live at the Aquarius Theatre

URBAN / Žena dijete (R)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM