KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Soda Fountain on Vacations!

No Soda Fountain this Week. Vacations! Auf Wiedersehen!

Dakle, ovog tjedna nema one klasične liste četvrtkom u 10.00 h. Soda Fountain je na odmoru. Izležava se na plaži, barem do idućeg termina.

Svejedno, nećete biti uskraćeni za određeni glazbeni doživljaj, barem onaj ‘random’ mixtape, mada kvalitetom i izborom daleko ispod standarda koje je postavila ova emisija. No, to je cijena koju plaća za uživanje u suncu, pijesku, moru i koktelima!

auf wiedersehen!

autor: Vjeran Stojanac, 21/03/2018

, ,

Vezane objave

Arhiva

Jutarnji program četvrtkom – Meanwhile in Europe

17/07/2013.

Kako je to već uobičajeno, dva su zadnja sata jutra četvrtkom rezervirana za pomalo nostalgično i edukativno putovanje po glazbenoj ostavštini prošlog stoljeća (uključujući i početke novog).

Soda Fountain goes Disco!

08/06/2016.

Da, dobro ste pročitali! Ovog se tjedna vraćamo na plesne podije sedamdesetih i osamdesetih. Razlog? Eklektička narav ove emisije i KLFM-a općenito. Uživajte!

Snow falls into Military Temples…

10:00–12:00 Četvrtak 23.2.2017.

Zbog ove ne baš sniježne zime, današnja će Soda Fountain pokušati dočarati barem djelić snježnog ambijenta; kroz pjesme koje se bave ‘snježnom’ tematikom, ili barem nazivom referiraju na snijeg!

“240” or Conspiracy 2.0

04/05/2016.

U nedjelju, prvog svibnja, obilježena je (ili ne?) 240. godišnjica utemeljenja Iluminata. Stoga se ovotjedna glazbena lista emisije Soda Fountain po drugi put u dvije godine bavi teorijama zavjere, odnosno njihovim manifestacijama kroz suvremenu glazbu. Uživajte u ovom ležernom proljetnom jutru, uz lake i one nešto teže tonove čije poruke variraju od krajnje paranoičnih tema do ismijavanja istih!

Tjedna rotacija

Arhiva

THE ANTLERS / Green to Gold

PREFAB SPROUT / From Langley Park to Memphis (1988)

KINGS OF CONVENIENCE / Rocky Trail

The Martinez Brothers / fabric presents

PET SHOP BOYS / Discovery: Live In Rio

SACHER / Biser, Ambra, Jantar (2019.)