KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Rejuvenate

13:00–15:00 Petak 18.9.2020.

Izložbe, buvljaci, predstave, podcasti… novi Medley u petak u 13h!

U novom izdanju emisije iz ciklusa koji prati projekt “Gradimo Dom zajedno” nastavljamo s razgovorima o sadržajima u kulturi i umjetnosti koja su u tijeku ili nas očekuju u narednim danima.

Svratila sam do Muzeja hrvatskih arheoloških spomenika u Splitu da bih popričala s Denijem Tojčićem i Mladenom Matijacom, pokretačima Arheocasta – arheološkog podcasta koji je s emitiranjem krenuo ovog tjedna.

S Kristinom Lovrić porazgovarala sam o njenom prvom autorskom projektu Stvarnosne kompozicije / Ima nešto što me raduje čija će se premijerna izvedba održati 25. rujna (petak) u 17.30 u atriju Galerije umjetnina.

S Tončijem Kranjčevićem Batalićem razgovarala sam o aktualnoj izložbi u galeriji MKC-a, izložbi Ane Hoffner pod nazivom Iscrpljeno vrijeme, a koju možete pogledati do 28. rujna. Tonči mi je predstavio i radionicu stripa u LGBT centru koju vodi Ena Jurov, a dok sam bila u LGBT centru, Mirta Barić mi je najavila buvljak i rekreaciju koju organiziraju ovu subotu na Turskoj kuli.

 

Antonia Vuletić i Dora Komenda iz Cirkus Kolektiva stižu u studio KLFM-a najaviti nadolazeće aktivnosti ove marljive udruge. Osim njih, u studiju će mi se pridružiti i multidisciplinarna umjetnica Ivana Filip da najavi jednodnevnu izložbu pod nazivom Ured za slobodnoživuće mačke koja će se održati u subotu, 19. rujna. A za sam kraj emisije stižu mi u eter poznati glasovi koje ste već imali priliku čuti u terminu Medleyja; Katarina Duplančić i Lea Štambuk iz udruge Aktivist reći će nam nešto više o buvljaku koji se održava na Kmanu također u subotu, 19. rujna.

 

 

 

 

 

autor: Kristina Tešija, 17/09/2020

, , , , , , , ,

Vezane objave

Arhiva

Morn’

10:00–12:00 Petak 2.11.2018.

Neka lagana muzika, savršena za vremenske (ne)prilike i jedno jutro. Bio vam produženi ili ne, ubacite u svoj vikend jedan…

Proljetno čišćenje

10:00–12:00 Petak 4.5.2018.

U ovotjednom jutarnjem Medleyu dočekujemo subotnji Radio na cesti i dozivamo sunčano vrijeme. Osim toga, u Kinoteci traju Dani smijeha,…

Milk and Honey

10:00–12:00 Petak 22.3.2019.

Masks beneath masks until suddenly the bare bloodless skull.  – Salman Rushdie  Helado Negro – Please Won’t Please Rodrigo…

Sweet nothings

10:00–12:00 Petak 23.11.2018.

Ovog petka u jutarnjem Medleyu jedna sweet nothings* playlista i priča o izložbama, svirkama, filmovima…     Feist – I…

Tjedna rotacija

Arhiva

Damu The Fudgemunk / Conversation Peace

THE BOO RADLEYS / Kingsize (1998)

TONSTARTSSBANDHT / What Has Happened

MACEO PLEX / DJ-Kicks

KING KRULE / You Heat Me Up, You Cool Me Down (Live)

PSIHOMODO POP / Sexy Magazin