KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Rujno

13:00–15:00 Petak 4.9.2020.

Novo izdanje emisije u sklopu projekta Gradimo Dom zajedno

S dolaskom rujna Medley se vraća emisijama u sklopu projekta “Gradimo Dom zajedno” – do kraja studenog čeka vas ukupno osam emisija u kojima ćemo pričati o projektu koji se već drugu godinu provodi u prostoru Doma mladih, a koji je ušao u svoju završnu fazu. Osim priče o projektu, akterima i temama koje projekt obuhvaća, i u ovim ćemo se emisijama osvrnuti i dati glas programima i provoditeljima programskih aktivnosti u projektu. Iako je trenutačna situacija povezana s pandemijom virusa COVID-19 uvelike onemogućila održavanje programskih aktivnosti u zamišljenim formatima i kapacitetima, potrudit ćemo se ugostiti što više aktera i dati glas dobrim inicijativama koje dokazuju da Dom mladih, kao i Split, ne spava već nudi raznolik sadržaj u kulturi usprkos brojnim ograničenjima.

U prvoj, uvodnoj emisiji u drugom dijelu ciklusa imat ćete priliku poslušati najave dvaju festivala koji nas očekuju na različitim lokacijama u Splitu; riječ je o prvom izdanju Festivala neobičnih obitelji i o 25. izdanju Split film festivala. Festival neobičnih obitelji festival je suvremenog cirkusa u organizaciji ROOM 100, a na KLFM-u će nam ga predstaviti Antonia Kuzmanić, umjetnička direktorica festivala, dok će nam novo izdanje Split Film Festivala predstaviti Marin Renić. U sklopu projekta održalo se i novo izdanje Gitarijade u organizaciji udruge Studio 3/4, a u Medleyju ćete imati priliku čuti dojmove organizatora o odazivu izvođača i publike, pobjednicima i nagradama koje su uslijedile.

Osvrnut ćemo se i na događanja u kulturi u Splitu, najaviti ono što nikako ne biste smjeli propustiti, a u studio nam dolaze Petra Smolčić i Vana Bašić koje uz udrugu DVK stoje iza organizacije festivala vizualne kulture KOMBO. S njima ćemo popričati o festivalu, organizaciji i programu, ali i o udruzi koje su dio. Nakon njih, pridružit će mi se svestrani Alen Marić čija je izložba fotografija pod nazivom Teret otvorena prošlog petka u Fotoklubu Split. Alen je inače dio KLFM kolektiva, profesionalni igrač futsala, perspektivni fotograf i novopečeni student Dizajna vizualnih komunikacija na splitskoj Akademiji. S Alenom ćemo popričati o izložbi, ali i o njegovim brojnim drugim hvale vrijednim angažmanima.

Slušajte KLFM u petak od 13h na dobro poznatoj adresi!

autor: Kristina Tešija, 02/09/2020

, , ,

Vezane objave

Arhiva

Soft Spot

13:00–15:00 Petak 14.8.2020.

1: a sentimental weakness : a strong liking for someone or something / 2: a vulnerable point

RELAX

15:00–17:00 Petak 11.5.2018.

Samo opušteno… muzika, šetnja gradom, galerijama, projekcijskim dvoranama, kafićima, klubovima. Poslijepodnevni Medley omađijan proljetnim umorom.

Sobredosis

17:30–18:30 Petak 15.10.2021.

Povratak dragom terminu.

alexander grishkevich

dejection

17:30–18:30 Petak 25.12.2020.

prazn(ičn)o poslijepodne

Tjedna rotacija

Arhiva

TOM ZE / Língua Brasileira (2022)

Napoli Segreta Vol. 2 (R)

STEVE LACY / Bad Habit

SOICHI TERADA / RA Mix

AMY WINEHOUSE / At The BBC

TROKUT / Rotate, Align + Shapeless

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM