KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Radio u suton 2021 (OTKAZANO)

18:00–1:00 Petak 910.7.2021.

Vidimo se u Lučici!

Nažalost, moramo otkazati srpanjsko druženje u Lučici. Kao mala zajednica, volonterska, nismo u mogućnosti osigurati nove epidemiološke mjere, te organizirati ovo događanje u skladu s našom vizijom otvorenog i inkluzivnog community druženja. Nadamo se boljem vremenu i novim mogućnostima u budućnosti. Slušaj radio!

Treću godinu se vraćamo u našu dragu community lučicu Marjan u Spinut i u vrući srpanjski petak  pozdravljamo sunce i dočekujemo noć. KLFM Soundsystem za Vas ponovo bira ritmove juga, Jadrana, Mediterana, Baleara, ali i tropske, tiki i afro zvukove. Bez žanrovskih, geografskih ili vremenskih ograničenja, muzikom Vas vodimo u ovu ljetnu noć.

Lučica Š.N.R.U. Marjan / KLFM Soundsystem (El5egundo, J.S.R.C., Mondo Cinematico, Radio Esplendor) / petak, 9. srpnja, 18:00 – 01:00

Ovu aktivnost podržali su Ministarstvo kulture RH i Grad Split.  Zahvaljujemo na domaćinstvu Š.N.R.U. Marjan i Platformi Doma mladih.

Program je potpuno besplatan i otvoren za sve posjetitelje! Za one koji neće biti s nama, cijeli program prenosimo streamingom.

autor: KLFM, 23/06/2021

Vezane objave

Arhiva

Počinju nove online radionice za mlade

09/09/2021.

Ovoga rujna u sklopu projekta Dan po dan – mladi u kulturi online održat će se novi ciklus edukativno –…

Razgovor “Novi radio formati” i “MMessy Oscillators” svirka (Radio Dan&Noć vol.2)

18/11/2015.

U sklopu Radio Dan&Noć aktivnosti u petak 20.11. u 19:00 u Beton kinu Doma Mladih planiran je razgovor o suvremenoj produkciji i distribuciji glazbe. Gosti su Mladen Đikić (No Name No Fame), Branko Dragičević (Valentino Bošković, Fog Frog Dog), Ante Matas (Fields & Forests), Boris Vidošević (MMessy Oscillators), moderator je Ante Frankić (KLFM). Nakon razgovora, u 20:15, planiran je nastup eksperimentalnog elektroničkog kolektiva “MMessy Oscillators”.

New Gondoliers – Escape town ( Crowdfunding campaign )

01/03/2021.

I konačno, bliži se taj trenutak kada će svjetlo dana ugledati prvi album splitskog benda New Gondoliers!

Radio škola uživo !

17:00–21:00 Ponedjeljak 15.5.2017.

Imali smo teoriju, pa smo imali malo prakse i jedan sunčan vikend između, idealan za razmišljanje dragih školarki i školaraca o tome što napraviti u svom prvom živom javljanju u eter…ups, stream.

Tjedna rotacija

Arhiva

GUIDED BY VOICES / It’s Not Them. It Couldn’t Be Them. It Is Them!

FAITH NO MORE / Angel Dust (1992)

BAND OF HORSES / Crutch

BICEP / Little White Earbuds

ME FIRST AN THE GIMME GIMMES / Ruin Jonny’s Bar Mitzvah (2004.)

JAPANSKI PREMIJERI & VAVA / New Green Cabaret