KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Radio u suton 2021 (OTKAZANO)

18:00–1:00 Petak 910.7.2021.

Vidimo se u Lučici!

Nažalost, moramo otkazati srpanjsko druženje u Lučici. Kao mala zajednica, volonterska, nismo u mogućnosti osigurati nove epidemiološke mjere, te organizirati ovo događanje u skladu s našom vizijom otvorenog i inkluzivnog community druženja. Nadamo se boljem vremenu i novim mogućnostima u budućnosti. Slušaj radio!

Treću godinu se vraćamo u našu dragu community lučicu Marjan u Spinut i u vrući srpanjski petak  pozdravljamo sunce i dočekujemo noć. KLFM Soundsystem za Vas ponovo bira ritmove juga, Jadrana, Mediterana, Baleara, ali i tropske, tiki i afro zvukove. Bez žanrovskih, geografskih ili vremenskih ograničenja, muzikom Vas vodimo u ovu ljetnu noć.

Lučica Š.N.R.U. Marjan / KLFM Soundsystem (El5egundo, J.S.R.C., Mondo Cinematico, Radio Esplendor) / petak, 9. srpnja, 18:00 – 01:00

Ovu aktivnost podržali su Ministarstvo kulture RH i Grad Split.  Zahvaljujemo na domaćinstvu Š.N.R.U. Marjan i Platformi Doma mladih.

Program je potpuno besplatan i otvoren za sve posjetitelje! Za one koji neće biti s nama, cijeli program prenosimo streamingom.

autor: KLFM, 23/06/2021

Vezane objave

Arhiva

Radio dan i noć #3

26/11/2016.

Treću godinu zaredom, u petak 2. prosinca 2016. organiziramo program “Radio dan i noć” kako bi vam približili i uključili Vas u naš rad, a pritom se i dobro zabavili.

Radio škola uživo !

17:00–21:00 Ponedjeljak 15.5.2017.

Imali smo teoriju, pa smo imali malo prakse i jedan sunčan vikend između, idealan za razmišljanje dragih školarki i školaraca o tome što napraviti u svom prvom živom javljanju u eter…ups, stream.

Radio ljeto u gradu

10/06/2020.

Nakon izolacije u Radio karanteni, KLFM se i fizički vraća u zajednicu. Sretni najavljujemo “akužu” od tri sjajne aktivnosti koje organiziramo u narednim tjednima.

Otvorene prijave za radionicu ZUMOFONIJE

27/10/2019.

Pred nama je četvrto izdanje ISPOD BINE, sound art festivala koji će se održati od 4. do 11. studenog u…

Tjedna rotacija

Arhiva

TOM ZE / Língua Brasileira (2022)

Napoli Segreta Vol. 2 (R)

STEVE LACY / Bad Habit

SOICHI TERADA / RA Mix

AMY WINEHOUSE / At The BBC

TROKUT / Rotate, Align + Shapeless

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM