KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

MGMT / MGMT

Na sam dan službenog izlaska četvrtog albuma njujorških psiho dječaka slušamo ga u cijelosti. Album se zove kao i bend i to je jedino normalno i očekivano. Sve ostalo je suludi psihodelični trip koji ovaj materijal može slobodno dovesti na listu zabranjenih ljekova. MGMT su Floydi i to oni najbolji..sa Sydom.

mgmt

Da se sad ne raspisujemo pretjerano, ovaj post uzmite samo kao podsjetnik da u utorak 17.09. budete uz naš stream i zašiljite si pažnju na 9.00H kad ovo novo remek djelo MGMT slušamo u cijelosti.
Ako očekujete Time to Pretend ili Kids, zaboravite na ovaj bend jer Dave Friedman se potpuno opustio u onome u čemu je najbolji i ova izjava benda:

“We are not trying to make music that everyone understands the first time they hear it.”

samo dodatno podebljava pozitivan stav i očekivanja koja ovaj mali medij ima od ovog benda.

autor: el5egundo, 16/09/2013

Vezane objave

Arhiva

Moses Sumney / græ

15:00–16:00 Srijeda 3.6.2020.

Isolation comes from “insula” which means island.

YOUNG FATHERS / White Men are Black Men Too

14/04/2015.

“I STILL WANT TO ASK FOR IT (EQUALITY) BACKED WITH THE BEST MUSIC WE’VE EVER RECORDED. A POP ALBUM, OUR INTERPRETATION OF WHAT A POP ALBUM SHOULD BE.”

WILCO / Star Wars (2015.)

21/07/2015.

Nekima će ovaj album potencijalno djelovati kao usputno, neobavezno i promašeno djelo, i to samo iz razloga što je njegova distribucija omogućena putem free downloada (pitao bih takve što onda misle o In Rainbows Radioheada?). No, ‘Star Wars’ je izvrsno ostvarenje na kojemu se osjeća kolektivni duh benda, kao i neskriveni utjecaj ‘White Albuma’ The Beatlesa, pa i kasnijih sastava koji su djelovali ili djeluju pod američkom nezavisnom etiketom Elephant Six, a u ovom je trenutku i više nego dobrodošao, posebice da nam napomene kako Tweedy i društvo itekako imaju još toga nam ispričati!

DUKES OF CHUTNEY / Hazel

15:00–16:00 Srijeda 16.9.2020.

Dukes :Pretty much everything we do is without purpose.

Tjedna rotacija

Arhiva

L’Impératrice / Tako Tsubo

Therapy? – Troublegum (1994.)

ŽEN / Uroni u san

FRIENDLY FIRES / Bugged Out!

BRYAN FERRY / Live at the Royal Albert Hall

Zidar Betonsky: Proces Protokol (2011.)