KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Info

Nakon prestanka rada jedinog radija u boji, radija KL, boje koje su ostale u nama ne želimo pretvoriti u bezlične tonove sive. Naš sunčani grad, stoga, moramo nastaviti obasjavati kroz novi radio – radio KLFM.

klfmdotorgemisije

Nakon prestanka rada jedinog radija u boji, radija KL, boje koje su ostale u nama ne želimo pretvoriti u bezlične tonove sive. Naš sunčani grad, stoga, moramo nastaviti obasjavati kroz novi radio – radio KLFM.

Naša je misija i želja nastaviti sa svim onim iskričavim i živim glazbenim programima. Želimo biti medij koji informira i educira te besramno otvoreno govori i svira, medij posvećen svima koji nisu i koji se ne osjećaju dijelom gomile, bez obaveze da bude masovan i najslušaniji. Želimo dati prostor vrhunskim sportašima koji nisu plaćeni milijunima i za koje malotko zna, navijačima koji, možda bolje od skupo plaćenih funkcionera, znaju kako voditi klubove, petogodišnjacima koji se razumiju u politiku bolje od debeloguzih ministara…

Informativnim ćemo programom utjerati strah u kosti onima koji kradu i lažu, a glazbenim blokovima unijeti dašak globalnog u ovo naše i lokalno.

Drukčiji, možda elitistički, ali nikad snobovski – to je ukratko opis nekadašnjeg radija KL i, shodno tome, onoga što bi KLFM, kao njegov direktni sljednik, trebao biti.

 

Kontakt adresa:

KLFM – Radio u zajednici
K.U.M. (za KLFM)
Savska bb
21 000 Split

 

Kontakt mail:

info@klfm.org

 

autor: el5egundo, 21/09/2012

, , , , , ,

Vezane objave

Arhiva

RADIOAKTIVIRAJ SE!

29/10/2012.

KLFM je projekt stvaranja community radija čija je osnovna namjena biti servis zajednice ali i truditi se biti taj nužni prozor…

KLFM postoji…

25/08/2013.

…a pored programa u vidu streaminga, pripadni je web portal njegov drugi ključni dio. Ukoliko se smatrate dovoljno hrabrim i potkovanim, i vi se možete uključiti u njegovu dogradnju vlastitim člancima, esejima, osvrtima, kritikama, razmišljanjima… na koncu konca, zašto ne pokušati?!

Radimo radio!

06/05/2013.

Osnovna ideja ovog projekta se polako ali sigurno materijalizira kroz konkretne aktivnosti i sa zadovoljstvom najavljujemo prvu u nizu. Treba li dodati da su svi zainteresirani pozvani?

KLFM.org v2.0

26/04/2013.

Trebalo je vremena, ali puno je ruku radilo na novom KLFM webu. Iako je nastao na temelju postojećeg predloška, zapravo je u potpunosti prilagođen našim željama, potrebama i specifičnostima. Novi site je i prilika za promociju nove programske sheme, jinglova i vizuala emisija.

Tjedna rotacija

Arhiva

Damu The Fudgemunk / Conversation Peace

THE BOO RADLEYS / Kingsize (1998)

TONSTARTSSBANDHT / What Has Happened

DARKSIDE / Modcast

MARIANNE FAITHFULL / The Montreux Years (Live)

PSIHOMODO POP / Sexy Magazin