KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Izložba u Ateljeu: Zoe Miloš: Bizhub Pitt

Zoe Miloš, samostalna izložba “Bizhub Pitt” –> petak, 13.10.2023. u 20:00 sati, Atelje, 3. kat DC Rojc, Pula

BIZHUB PITT

Ovoga će se petka pulskoj publici predstaviti riječki umjetnik Zoe Miloš samostalnom izložbom “Bizhub Pitt” postavljenom u Ateljeu u Društvenom centru Rojc na trećem katu. Autor izlaže recentne radove dijelom nastale na rezidenciji u Ateljeu sredinom godine. Temeljeni na tendenciji spajanja, izjednačavanja ili ukidanja distinkcije između kopije i originala, radovi prvobitno oslikani, kolažirani ili na drugi način tretirani formati kao posljednji korak dobivaju otisak kserografskim strojem i na taj način original biva upotpunjen svojom kopijom, kopija gubi original, te tako postaju simulakrum – kopija bez izvornika.

ZOE MILOŠ

Zoe Miloš rođen je 1994. godine u Rijeci gdje završava preddiplomski studij kiparstva, smjer primijenjena umjetnost. Do sada je svoje radove izlagao u Rijeci, Zagrebu, Ljubljani, Beču, Beogradu, Novom Sadu te u Fažani (u sklopu rezidencijalnog programa “Artist in residence – umjetnik u prostoru”). Radovi mu se nalaze u privatnim i muzejskim zbirkama, a dobitnik je nagrade “Crno drvo Laube” 2023. godine za najboljeg samostalnog izlagača. Živi i radi na relaciji Pula—Hreljin—Beograd.

 

ATELJE

Ovim se događajem javnosti po prvi put predstavlja novi aspekt prostora “Atelje” koji se, osim umjetničkog studija i mjesta susreta, od sada vodi kao platforma za promociju autora čije se djelovanje bazira na području vizualnih umjetnosti u sklopu koje će se organizirati izložbe, radionice te rezidencijalni i slični programi. Atelje vode Andi Pekica i Oleg Morović dok organizaciju izložbe potpisuju Zoe Miloš i Prostor urbane kulture uz podršku Skate kluba August Šenoa.

 

 

Večernji glazbeni program vodit će DJ Gramofon. Izložba ostaje otvorena do 19.10.2023. uz prisutnost autora i vodstvo kroz izložbu.

autor: Prostor urbane kulture, Kasarna Fažana, 09/10/2023

, , ,

Vezane objave

Arhiva

Ovog četvrtka tri izložbe u Galeriji MKC Split

08/03/2023.

U četvrtak 9. ožujka u 19:30 u Multimedijalnom kulturnom centru / Domu mladih u Splitu otvaraju se tri izložbe –…

Ivan Marušić Klif: Klizanje u nepoznato

10/12/2019.

U četvrtak 12. prosinca u 19.30 sati u Galeriji MKC u Domu mladih u Splitu otvara se izložba IVAN MARUŠIĆ KLIF: KLIZANJE U…

Lezbijski obilazak atenske prošlosti

0:00–0:00 Ponedjeljak 16.12.2019.

U petak, 20. prosinca u 20 sati u Galeriji kluba Kocka u Domu mladih Split otvorit će se izložba Lezbijski…

Petar Grimani: Dom

20/09/2023.

Izložba Petra Grimanija u splitskom Domu mladih u kolopletu prostornih i sadržajnih asocijacija objedinjuje pregled njegove bogate, multimedijalne umjetničke produkcije…

Tjedna rotacija

Arhiva

ANIMAL COLLECTIVE / Isn’t It Now?

HARUOMI HOSONO / Hosono House (1973)

SAMPASS / Lavina

ACID PAULI / Get Lost

DARKSIDE / Live at Spiral House

URBAN / Žena dijete (1998)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM