NOVI ŠUM 2026 / FILMSKI PROGRAM
Kreće filmski program u Amfiteatru Doma mladih – ulaz na sve projekcije je slobodan, a filmovi se prikazuju s hrvatskim titlovima!
community radio

Kreće filmski program u Amfiteatru Doma mladih – ulaz na sve projekcije je slobodan, a filmovi se prikazuju s hrvatskim titlovima!

Izložba je zamišljena kao uvodni program desetih Dana arhitekata koji se ove godine održavaju u Brelima, i otvorena je za javnost.

Poziv na povratak izvoru iz kojeg slušanje započinje – moru naćuljena uha i smirena duha, u ritam šuma, susjedskih glasova i kvartovskih fešti uz palačinke.

Meni je sjela ta izložba O.K., činilo mi se ok napraviti presjek radova, i dalje mi je to O.K…. da malo sagledam sve skupa s nekim odmakom…

Omiljeni radio maraton, dan otvorenih vrata i radio tulum u našem radio prostoru.

Dom mladih u ožujku još jednom potvrđuje svoju poziciju jednog od najvažnijih prostora nezavisne kulture u Splitu. Od plesa i…

Nova radionica u Splitu vodi vas ravno u zrak!

Prvi termin Frooom! filmske škole kreće za vrijeme proljetnih praznika od 30. ožujka do 3. travnja, a održavat će se u Splitu!

Nakon brojnih europskih pozornica, NEON LIES napokon dolazi i u Split, u Beton Kino, u sklopu programa Novi šum.
playlist