KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Vojko V / Zovi čovika

Splitski MC Vojko V najavljuje svoj dugo očekivani follow up sad već kultnih Kuja i Lasera singlom Zovi Čovika

Splitski MC Vojko V najavljuje svoj dugo očekivani follow up sad već kultnih Kuja i Lasera singlom Zovi Čovika. Bilo da se radi o njegovom bizarnom smislu za humor ili samo o vješto sastavljenim lajnovima koje će samo ozbiljni poznavatelji hip hopa primijetiti Vojko nadmašuje sva očekivanja i postavlja letvicu visoko za svoj nadolazeći solo projekt o kojem se već dugo šuška na ulici. I kada se hvali svojim poznavanjem solfeggia i kada dissa splitsku DJ scenu stihovi ostaju unutar granica duhovitosti a svejedno reflektiraju trap stanje uma. Iako je pojavljivanje trap muzike na hrvatskoj glazbenoj sceni već prožvakana tema moram napomenuti da je ovo naš prvi trap powerplay i da nam je svakako drago da je ta čast pripala ponajboljem regionalnom reperu nove generacije.

autor: petar, 15/01/2018

, ,

Vezane objave

Arhiva

NEŽNI DALIBOR / U Slojevima

13/12/2015.

Nežni Dalibor sa singlom “U Slojevima” najavljuje svoj četvrti studijski album istog imena kojemu se možemo nadati nekad u proljeće sljedeće godine. Zvukovno pak, može se reći da singl nastavlja u maniri izvrsnog gitarističkog popa na koji su nas nežni momci već navikli.

THE CORAL / Wrapped Up In Blue

27/10/2014.

Ovotjedni je Powerplay skaldba “Wrapped Up in Blue” s upravo objavljenog albuma “The Curse of Love” liverpulskog (OK, dolaze s poluotoka Wirral, no nećemo sitničariti) pop folk sastava The Coral. Ono znakovito jest da je pjesma, kaio i čitav album, nastala još davne 2006., no materijal je masteriran tek ovog ljeta. Zašto? Ne postavljajte suvišna pitanja već uživajte u ovom izvrsnom powerplayju!

THE CACTUS CHANNEL / Kill The Doubt feat. Chet Faker

18/10/2015.

Naša riječ za soulfull bi bila punosoulni. E baš takav je ovotjedni powerplay, simpatična suradnja poznatog nam australca Chet Fakera i manje poznatih mu melburnških sugrađana, The Cactus Channel.

MARKER STARLING / Playin’ Along ’99

20/11/2017.

Naš Chris A Cummings aka Marker Starling kopa po svojim, dvadesetak godina, starim pjesmama i oblači ih u nove aranžmane te nam pred kraj godine najavljuje sjajnu poslasticu za pod borić.

Tjedna rotacija

Arhiva

LITTLE SIMZ / Sometimes I Might Be Introvert

JAY-Z / The Blueprint (2001)

TONSTARTSSBANDHT / What Has Happened

DARKSIDE / Modcast

MARIANNE FAITHFULL / The Montreux Years (Live)

MARINADA / Mir junaka