KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Špurijus

20:00–23:00 Četvrtak 4.6.2020.

Nejasan predosjećaj čega, unutarnji glas; slutnja..

U drugom satu večerašnje emisije Demos ima goste. Riječ je o članovima splitskog benda Špurijus. Špurijusi postoje još od kraja devedesetih godina i ovi im neće bit prvi put da gostuju u Demosu, dapače. Predstavit će nam novu stvar koja se zove Psihički nestabilna, pričat kako napreduje snimanje materijala za novi album te pustit nešto muzike po svom izboru. Također, večeras ćemo se prisjetiti još nekih bendova iz splitskih devedesetih (No Comment, Touch Friction, Rapa Nui..) Budite uz emisiju (ne)popularne glazbe community radija KLFM od 20 sati.

autor: Ante Marković, 04/06/2020

Vezane objave

Arhiva

FLOW Festival

14/05/2015.

Demos večeras sluša odličan novi album Roisin Murphy i najavljuje premijerno izdanje Flow Festivala u Ljubljani, Osim Roisin tamo će nastupiti Caribou, Metronomy, Bonobo, Jose Gonzales, DJ Koze..

8.MART

20:00–23:00 Četvrtak 8.3.2018.

Povodom Dana žena večeras u Demosu slušamo isključivo ženske vokale.

12-inch

19/03/2015.

Utori na ovim prevelikim singlicama mogli su biti širi, pa se donji raspon zvuka (nožni bubanj i bas) na ovom formatu mogao dovesti u prvi plan i učiniti glasnijim. Odabrani prošireni miksevi iz osamdesetih večeras u emisiji (ne)popularne glazbe.

demos // emisija (ne)popularne glazbe

10/10/2013.

Dok je ostatak ekipe na zagrebačkoj promociji, Demos je u bazi. Večeras sluša novu Annu Calvi, najavljuje Pips Chips & Videoclips u Kocki… itd. Radioactivity je posvećen label-u godine – Crosstown Rebels.

Tjedna rotacija

Arhiva

GUIDED BY VOICES / It’s Not Them. It Couldn’t Be Them. It Is Them!

FAITH NO MORE / Angel Dust (1992)

PARQUET COURTS / Plant Life

JAMES HOLDEN / Balance

ME FIRST AN THE GIMME GIMMES / Ruin Jonny’s Bar Mitzvah (2004.)

JAPANSKI PREMIJERI & VAVA / New Green Cabaret