KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

SON LUX / Lanterns

Pet godina smo čekali Ryann Lotta- da se kao Son Lux dobaci približno stratosferi u koju ga je lansirao prvi album “At War with Walls & Mazes” izdan te 2008. za Anticon. I dočekali smo.

Ach mein Gott!

Pet godina smo čekali Ryann Lotta- da se kao Son Lux dobaci približno stratosferi u koju ga je lansirao prvi album At War with Walls & Mazes izdan te 2008. za Anticon. I dočekali smo.

Kronološki, drugi album We Are Rising , ponovo objavljuje za Anticon u 2011 . Snimljen u 28 dana za RPM Challenge.

Ryann je i član projekta S / S / S uz Serengetija i Sufjan Stevensa. Trio je izdao svoj debitantski EP , Beak & Claw , za Anticon 2012. Osim rada s Sufjan Stevensom i Serengetijem , Son Lux je surađivao sa brojnim istaknutim umjetnicima kao što su Peter Silberman ( The Antlers ) , The New Puritans, My Brightest Diamond , skladateljima Nico Muhlyem , Richard Perryem ( Arcade Fire ) , Judd Greenstein , yMusic , Ethel , i dobitnicom Pulitzera Caroline Shaw , kao i sa hiphoperima Busdriver i Beans( Antipop Consortium ) .

Son Lux je aktivan i kao autor filmske glazbe od koje je svakako najpoznatiji soundtrack za za Looper ( 2012) , a ove godine nas je počastio soundtrackom za The Disappearance of Eleanor Rigby.

Aktivni Ryann je nedavno nastupio i u Carnegie Hallu sa Young People’s Choir of New York, održao je tjedni program u Joyce Theater sa Stephenom Petronio Dance Company , izvodivši sa Indianapolis Symphony Orchestra i dijelivši pozornicu s Laurie Anderson , Philip Glassom , Kate Davis…

U ljeto 2014 sa Serengetijem i Sufjan Stevensom, kreirat će glazbeni dio na putujućoj retrospektiva rada svjetski poznatog likovnog umjetnika Jim Hodgesa.

autor: el5egundo, 05/11/2013

Vezane objave

Arhiva

THE DIABOLICAL LIBERTIES / High Protection & The Sportswear Mystics

15:00–16:00 Srijeda 16.12.2020.

The Diabolical Liberties will release their debut album “High Protection & The Sportswear Mystics” on 07 November 2020 via the boundary breaking On The Corner Records label – a bastion of oddball jazz and electronics from the worldwide underground.

ST. VINCENT / Daddy’s Home

15:00–16:00 Subota 5.6.2021.

Annie Clark se opet uspješno ponovno izmislila i isporučila nam jako dobar album.

JAMES BLAKE / The Colour in Anything (Universal, 06/05/2016)

24/05/2016.

James Blake najavljuje svoj treći album već 2014. pod imenom Radio Silence. Snimanje je započeo u Engleskoj, a onda kreće…

SON LUX / Tomorrows I

15:00–16:00 Srijeda 19.8.2020.

Prvi od triju dijelova albuma Tomorrows kojeg Son Lux postepeno upotpunjavaju tijekom godine dana.

Tjedna rotacija

Arhiva

GUIDED BY VOICES / It’s Not Them. It Couldn’t Be Them. It Is Them!

FAITH NO MORE / Angel Dust (1992)

PARQUET COURTS / Plant Life

JAMES HOLDEN / Balance

KATE BUSH / Manchester Apollo (1979)

DORINGO / Budem Budem