KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

SON LUX / Lanterns

Pet godina smo čekali Ryann Lotta- da se kao Son Lux dobaci približno stratosferi u koju ga je lansirao prvi album “At War with Walls & Mazes” izdan te 2008. za Anticon. I dočekali smo.

Ach mein Gott!

Pet godina smo čekali Ryann Lotta- da se kao Son Lux dobaci približno stratosferi u koju ga je lansirao prvi album At War with Walls & Mazes izdan te 2008. za Anticon. I dočekali smo.

Kronološki, drugi album We Are Rising , ponovo objavljuje za Anticon u 2011 . Snimljen u 28 dana za RPM Challenge.

Ryann je i član projekta S / S / S uz Serengetija i Sufjan Stevensa. Trio je izdao svoj debitantski EP , Beak & Claw , za Anticon 2012. Osim rada s Sufjan Stevensom i Serengetijem , Son Lux je surađivao sa brojnim istaknutim umjetnicima kao što su Peter Silberman ( The Antlers ) , The New Puritans, My Brightest Diamond , skladateljima Nico Muhlyem , Richard Perryem ( Arcade Fire ) , Judd Greenstein , yMusic , Ethel , i dobitnicom Pulitzera Caroline Shaw , kao i sa hiphoperima Busdriver i Beans( Antipop Consortium ) .

Son Lux je aktivan i kao autor filmske glazbe od koje je svakako najpoznatiji soundtrack za za Looper ( 2012) , a ove godine nas je počastio soundtrackom za The Disappearance of Eleanor Rigby.

Aktivni Ryann je nedavno nastupio i u Carnegie Hallu sa Young People’s Choir of New York, održao je tjedni program u Joyce Theater sa Stephenom Petronio Dance Company , izvodivši sa Indianapolis Symphony Orchestra i dijelivši pozornicu s Laurie Anderson , Philip Glassom , Kate Davis…

U ljeto 2014 sa Serengetijem i Sufjan Stevensom, kreirat će glazbeni dio na putujućoj retrospektiva rada svjetski poznatog likovnog umjetnika Jim Hodgesa.

autor: el5egundo, 05/11/2013

Vezane objave

Arhiva

KRAAK & SMAAK / Pleasure Centre

15:00–16:00 Srijeda 20.11.2019.

Nizozemska trojka Kraak & Smaak sa albumom koji je idealan poklon ispod svakog borića. Preko sat vremena čiste plesne i pop sreće.

SOICHI TERADA / Asakusa Light

15:00–16:00 Subota 29.1.2022.

Terada se vratio u studio kako bi snimio svoj prvi novi album nakon 25 godina pauze, Asakusa Light.

THE FLAMING LIPS / American Head

15:00–16:00 Subota 3.10.2020.

Izrazito lijep i pristupačan novi je album dragih nam američkih psihodeličara.

KORELESS / Agor

15:00–16:00 Subota 28.8.2021.

Ultrasintetičko i osunčano zvukovlje velškog producenta.

Tjedna rotacija

Arhiva

TOM ZE / Língua Brasileira (2022)

Napoli Segreta Vol. 2 (R)

STEVE LACY / Bad Habit

SOICHI TERADA / RA Mix

AMY WINEHOUSE / At The BBC

TROKUT / Rotate, Align + Shapeless

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM