KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

SHARON VAN ETTEN / We’ve Been Going About This All Wrong

15:00–16:00 Subota 25.6.2022.

Novim albumom Sharon još jednom potvrđuje svoje skladateljske i izvođačke kvalitete.

We’ve Been Going About This All Wrong je njezino šesto dugosvirajuće ostvarenje. Tematski njime se osvrće na izazove koje su nam donijele zadnje dvije godine te novostečeno iskustvo majčinstva. Na albumu se ne nalaze singlovi Porta i Used To It koje je objavila uoči novog albuma o kojem je ona sama kazala sljedeće:  “I wanted to approach this release differently, to engage my fans in an intentional way, in an effort to present the album as a whole body of work. These ten songs are designed to be listened to in order, at once, so that a much larger story of hope, loss, longing and resilience can be told.”

Tracklist:

01. ‘Darkness Fades’
02. ‘Home to Me’
03. ‘I’ll Try’
04. ‘Anything’
05. ‘Born’
06. ‘Headspace’
07. ‘Come Back’
08. ‘Darkish’
09. ‘Mistakes’
10. ‘Far Away’

 

autor: Ante Marković, 22/06/2022

Vezane objave

Arhiva

MARISSA NADLER / Strangers

24/08/2016.

Njene muze su iskonske, slomljene, razočarane, nježne i same i jedinstven glas, koji ne trenutke priziva, i glazbeno i zvučno veliku Kate Bush, čini ovaj album još jednim pravim glazbenim čudom.

MARC ALMOND / The Velvet Trail

16/03/2015.

‘The Velvet Trail’ je, unatoč suradnji s Chrisom Braideom prvi autorski album Marca Almonda nakon punih pet godina. To ne znači da u međuvremenu odrađene kolaboracije nemaju svoju vrijednost, no lijepo je znati da ovaj vrsni autor iznova drži ključeve karijere u vlastitim rukaama. Čak i ako ovaj album doživimo kao neku vrstu rekapitulacije dosadašnjeg stvaralaštva, pa i moguće podvlačenje crte pred otvaranje nove faze ili pak ono dugo najavljivano povlačenje s glazbene scene, neki se detalji jednostavno ne mogu ignorirati: radiofoničnost i pop pitkost koji ne umanjuju originalnost i lucidno zamišljen koncept, već naprotiv. U rečeno se uvjerite preslušavajući aktualni Album tjedna; ‘The Velvet Trail’!

WEVAL / The Weight

15:00–16:00 Subota 13.4.2019.

Weval je nizozemski elektronički duo kojeg čine Harm Coolen i Merijn Scholte. Strast prema trip hopu, houseu i jazzu pretočili…

CASS McCOMBS / Heartmind

15:00–16:00 Subota 10.9.2022.

Deset album kanadskog kantautora.

Tjedna rotacija

Arhiva

WEYES BLOOD / And In The Darkness, Hearts Aglow

STEREO MC’S / Connected (1992)

MORRISSEY / Rebels Without Applause

FANTASTIC TWINS / FMB Mixtape (R)

FAITH NO MORE / Live at the Brixton Academy

ČUVARKUĆA / Curino cvijeće

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM