KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

QUEENS OF THE STONE AGE / The Way You Used To Do

Iluzorno je očekivati da će Queens of The Stone Age opet spasiti rock. Rock je ionako već odavno mrtav, a Josha Hommea i nije baš briga. Pleši!

Ništa nije kao što je bilo pa tako ni Queens of the Stone Age. Rock su već jednom spašavali, tamo početkom novog milenija i neće to raditi opet jer nema smisla. Dobro ste čuli: sedmi album QOTSA producirao je Mark Ronson (poznat po radu s Amy Winehouse, Adele i Lady Gaga), zvat će se Villians, a službeno izlazi 25.8. Već neko vrijeme vani je singl The Way You Used To Do, ovotjedni powerplay radija KLFM.

autor: Ante Marković, 30/07/2017

Vezane objave

Arhiva

KUTIMAN FT. DEKEL / My Everything

14/08/2022.

Album se zove Open, izlazi u desetom mjesecu i potvrđuje tu vibrantnost glazbene scene u Izraelu. Kosher soul kakav treba biti.

MOSES SUMNEY / Polly

12/01/2020.

Moses Sumney namjerava ove godine objaviti čak dva albuma, prvi u veljači, a drugi u svibnju. Polly je stvarno krasna stvar koju slušamo cijeli tjedan kao powerplay community radija KLFM.

PHOEBE BRIDGERS / Garden Song

02/03/2020.

When I grow up, I’m gonna look up from my phone and see my life.

KING GIZZARD & THE LIZARD WIZARD / Catching Smoke

15/08/2021.

11 godina postojanja i lagano 18i album. Naravno, hiperproduktivni australci King Gizzard & The Lizard Wizard čitav tjedan u zaraznom singlu Catching Smoke, sa, khm.., 18og albuma Butterfly 3000.

Tjedna rotacija

Arhiva

ROBOHANDS / Violet

JAPAN / Quiet Life (1979)

KUTIMAN FT. DEKEL / My Everything

KHRUANGBIN / LateNightTales (R)

SUMMER OF SOUL /…or, When the Revolution Could Not Be Televised

METAMUSIC PRODUCTION / Remix of identity 7

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM