KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

CORNELIUS / In a Dream

Čitav tjedan smo “In a Dream”. Temperatures in upturn-mode. Wildlife in downswing-mode. Abnormalities in express-mode. Japan in chaos-mode. The whole world in flux-mode.

11 godina je trebalo japanskom genijalcu za uskladiti sve one mikrotonalne, produkcijske i ostale fine radnje za novi album Mellow Waves. Keigo je ponovo pun ideja i treba podosta strpljenja za prepoznati svaku bazu koju nam uvaljuje. Dakle, klasični Cornelius.

Tjedan pred nama, nekoliko puta dnevno.

autor: el5egundo, 07/08/2017

, ,

Vezane objave

Arhiva

ORGONE / Basilisk

01/03/2021.

Orgone je osmeročlana soul mašina koju pokreću Dan Hastie i Sergio Rios, dva tipa iz San Fernando Valley-a u Los Angelesu koje spaja glad za sirovom soul glazbom. Inspirirani svojim najvećim uzorima Funkadelicom, Santanom i Muscle Shoalsom odlučili su stvoriti bend koji bi njima samima, kada bi ga prvi put čuli, odmah postao najdraži bend ikada.

ARIEL PINK / Time to Live

16/07/2017.

Album “Dedicated to Bobby Jameson” je vani 15. rujna za Mexican Summer. Imate više nego dovoljno razloga da taj dan provedete u redovima pred prodavaonicama glazbe.

Daft Punk – Get Lucky

05/05/2013.

Neminovan i neizbježan powerplay koji svakim beat-om priziva ljeto ’84 i rum-colu u nekom državnom odmaralištu na Balatonu..

DARKSIDE / Liberty Bell

03/01/2021.

Dave Harrington i Nicolas Jaar sa singlom koji najavljuje album Spiral, šest godina nakon sad već legendarnog Psychic.

Tjedna rotacija

Arhiva

FILM SCHOOL / We Weren’t Here

CARIBOU / Andorra (2007)

BAND OF HORSES / Crutch

BICEP / Little White Earbuds

ME FIRST AN THE GIMME GIMMES / Ruin Jonny’s Bar Mitzvah (2004.)

NEŽNI DALIBOR / Sredstva i Veštine (2008)