KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

PORTO MORTO / Kuća

Jako dobar osjećaj kad možemo pratiti rast i odrastanje benda kojeg smo još 2015.g. predstavili na splitskom radiju na cesti, i sa punim povjerenjem im prepustili stage.

Tada je Porto Morto imao samo nekoliko singlova na bandcampu. Originalnost i kvaliteta tih materijala je odmah dala naslutiti da Porto Morto znaju svirati i sviranje dozirati, što je na kraju ostalo zapamčeno kao jedan od najboljih lajvova u čitavom spisku koncerata RNC i već tada dalo naslutiti da prisustvujemo stvaranju jednog od najbitnijih projekata za domaću glazbenu scenu.

Potvrdu smo dobili i krajem 2016. sa prvim i eponimnim albumom benda kojeg smo dobro izlizali kroz naše programe.

Singlom “Kuća” , Porto Morto najavljuju novo izdanje koje očekujemo na proljeće 2019.

Za “Kuću” je snimljen i video spot u režiji Maje Alibegović i Roka Crnića.

“U protekle dvije godine puno smo radili i isprobavali u kojem smjeru nam je zanimljivo pristupiti sljedećoj cjelini, a kroz zadnjih par mjeseci desetak pjesama se iskristaliziralo kao sljedeći korak. “Kuća” je prva isplivala, a spot se uz puno truda desio sam od sebe, uživajte!” kaže Roko Crnić, Porto Morto.

Bend uskoro nastupa u Šibeniku na proslavi sedmog rođendana udruge PARK i na MENT Festivalu u Ljubljani.

autor: el5egundo, 17/12/2018

, , , ,

Vezane objave

Arhiva

Turnstile & BADBADNOTGOOD / Alien Love Call

13/08/2023.

EP kojeg nismo očekivali ali stiže u pravi tren. BABADNOTGOOD u reimaginaciji tri stvari sa Turnstile albuma Glow On iz 2021. Za powerplay ovaj tjedan odabrali Alien Love Call.

TORO Y MOI / Postman

28/03/2022.

Chaz Bear odnosno Toro Y Moi i singl koji najavljuje album Mahal kojeg sa nestrpljenjem očekujemo krajem travnja. Powerplay čitav tjedan više puta dnevno.

LUKE HAINES / Regeneration

09/08/2015.

Najveći i najproduktivniji sin današnjice ima novo mini izdanje a ovotjedni powerplay pripada najboljoj numeri sa spomenutog uratka. Neosporni pobjednik u kategoriji track of the year. Luke Haines mete-sve-pred-sobom-since-1993.

VIET CONG / Silhouettes

26/01/2015.

Bivši članovi benda Women ne razočaravaju s novim projektom. Stari leak, nedavni službeni release, svježi video i ovotjedni powerplay!

Tjedna rotacija

Arhiva

BOLIS PUPUL / Letter to Yu

RED HOT CHILLI PEPPERS / Blood Sugar Sex Magik (1991)

King Gizzard And The Lizard Wizard / Le Risque

GREG WILSON / Essential Mix

FELA KUTI / Live!

ĐAVOLI / Hallo Lulu 22

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM