KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Plesne radionice s Hartmutom Reichelom u Domu mladih

Radionice “Klasični balet za suvremene plesače“  i „Suvremena plesna praksa” održat će se u Beton kinu

HARTMUT REICHEL je plesač, koreograf, glumac i umjetnički direktor plesne kompanije Compagnie Empreintes koja djeluje u Lilleu u Francuskoj. Školovao se u New York City Ballet School, a karijeru je započeo kao profesionalni plesač u nekoliko kompanija u Engleskoj, Irskoj, Belgiji i Francuskoj, poput Northern Ballet Theatre (Manchester), Irish National Ballet de Cork ili Dansemble Bonarius de Bruxelles da bi se 1990. pridružio francuskom Ballet du Nord. Međunarodna plesna trupa u kombinaciji sa sveučilišnim obrazovanjem iz etnologije omogućila mu je rad u kulturološki raznolikoj sredini te ga suočila s različitim multidisciplinarnim umjetničkim izričajima, a danas se ponajviše bavi suvremenim plesom i vertikalnim plesom.

Hartmut će u Splitu voditi dvije plesne radionice. Prva na redu je „Klasični balet za suvremene plesače“  od 23. 8. do 25.8., druga je „Suvremena plesna praksa“ od 26.8. do 28.8. i obje se održavaju u Beton Kinu Doma mladih.

Obje radionice održavaju su se u vremenu od 17:00 do 19:00 sati, osim zadnjeg dana, 28.8., kada se održava od 10 do 12 sati. Sve detaljne informacije dostupne su na Facebook eventu, a rezervacije mjesta moguće su na mail plesnaudrugatiramola@gmail.com.

Rad plesne udruge Tiramola podržavaju Zaklada kultura nova, Ministarstvo kulture i medija, Splitsko-dalmatinska županija i Grad Split. Program se odvija uz partnerstvo s Multimedijalnim kulturnim centrom Split.

autor: Kristina Tešija, 16/08/2021

, , ,

Vezane objave

Arhiva

Utorak, 09. travnja u 19 sati / Kavana Le Monde / Plinarska 6

08/04/2013.

Ece Temelkuran rodila se 1973. godine. Riječ je o jednoj od najpoznatijih turskih spisateljica, novinarki i političkih komentatorica, koja redovito…

UMAS – glumački ispiti

13/06/2017.

Utorak, 13/6/2017., u 20 h, plaža FIRULE

Počinje drugi ciklus besplatnih radionica DIGI dan

11/08/2021.

Počinje novi ciklus besplatnih radionica za mlade na temu izrade skulpture u digitalnom mediju

Kockin veseli Prosinac

03/12/2016.

Stiglo je doba šalova i čizama, a Kockina vrata otvorena su kroz cijeli prosinac da dočekamo 2017. godinu sa što kvalitetnijim uspomenama i prijateljstvima.

Tjedna rotacija

Arhiva

Damu The Fudgemunk / Conversation Peace

THE BOO RADLEYS / Kingsize (1998)

TONSTARTSSBANDHT / What Has Happened

DARKSIDE / Modcast

MARIANNE FAITHFULL / The Montreux Years (Live)

PSIHOMODO POP / Sexy Magazin