KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Plesne radionice s Hartmutom Reichelom u Domu mladih

Radionice “Klasični balet za suvremene plesače“  i „Suvremena plesna praksa” održat će se u Beton kinu

HARTMUT REICHEL je plesač, koreograf, glumac i umjetnički direktor plesne kompanije Compagnie Empreintes koja djeluje u Lilleu u Francuskoj. Školovao se u New York City Ballet School, a karijeru je započeo kao profesionalni plesač u nekoliko kompanija u Engleskoj, Irskoj, Belgiji i Francuskoj, poput Northern Ballet Theatre (Manchester), Irish National Ballet de Cork ili Dansemble Bonarius de Bruxelles da bi se 1990. pridružio francuskom Ballet du Nord. Međunarodna plesna trupa u kombinaciji sa sveučilišnim obrazovanjem iz etnologije omogućila mu je rad u kulturološki raznolikoj sredini te ga suočila s različitim multidisciplinarnim umjetničkim izričajima, a danas se ponajviše bavi suvremenim plesom i vertikalnim plesom.

Hartmut će u Splitu voditi dvije plesne radionice. Prva na redu je „Klasični balet za suvremene plesače“  od 23. 8. do 25.8., druga je „Suvremena plesna praksa“ od 26.8. do 28.8. i obje se održavaju u Beton Kinu Doma mladih.

Obje radionice održavaju su se u vremenu od 17:00 do 19:00 sati, osim zadnjeg dana, 28.8., kada se održava od 10 do 12 sati. Sve detaljne informacije dostupne su na Facebook eventu, a rezervacije mjesta moguće su na mail plesnaudrugatiramola@gmail.com.

Rad plesne udruge Tiramola podržavaju Zaklada kultura nova, Ministarstvo kulture i medija, Splitsko-dalmatinska županija i Grad Split. Program se odvija uz partnerstvo s Multimedijalnim kulturnim centrom Split.

autor: Kristina Tešija, 16/08/2021

, , ,

Vezane objave

Arhiva

Bukadar Festival

01/08/2015.

Prvi Bukadar festival koji će se održati u Povljima na Braču od 3. do 6. kolovoza dovodi Rundek Cargo Trio, Banana zvuk i Mangroove te DJ G-Ree i Repassage. Festivalska ulaznica je 50 kn, a broj mjesta je ograničen.

Indirekt 2015.

17/06/2015.

Indirekt je prvi glazbeno umjetnički indie festival u Istri koji se treću godinu zaredom održava u Umagu. Indirekt nastaje kao oda nezavisnoj ili indipendent glazbi i umjetnosti, dalekoj od velikih produkcijskih kuća, mainstreama i industrije koja je umjetnost svela na zaradu.

Festival neobičnih obitelji

04/09/2020.

Stiže prva edicija festivala suvremenog cirkusa “Festival neobičnih obitelji”! 

SuperUho festival No.5

25/07/2018.

Ljeto je već u punom zamahu i manje-više svi smo napravili planove za godišnje odmore, upisali u kalendare destinacije i…

Tjedna rotacija

Arhiva

WEYES BLOOD / And In The Darkness, Hearts Aglow

STEREO MC’S / Connected (1992)

MORRISSEY / Rebels Without Applause

FANTASTIC TWINS / FMB Mixtape (R)

FAITH NO MORE / Live at the Brixton Academy

ČUVARKUĆA / Curino cvijeće

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM