KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

LIARS / Cred Woes

Stvar sa devetog albuma Liarsa. Albuma koji je zapravo break-up i solo ploča jedinog preostalog originalnog člana benda Angusa Andrewa.

Liarsi su u početku bili trio. Sjećam se kad sam ih prvi put vidio i čuo uživo. Bilo je to 2005. u zagrebačkom KSET-u. Nas pedesetak njihov nastup je pratilo raskolačenih očiju i ušiju. (Čujem da se slično dogodilo i onima koji su ih prvi put vidjeli ovo ljeto na SuperUhu u Primoštenu). Na svakom su se dosadašnjem albumu Liarsi uspijevali nanovo izmisliti kročeći teritorijima eksperimentalnog noise-rocka, post-punka i industrial elektronike.

Početkom rada na albumu THCF (Theme For Crying Fountain) Andrew je postao jedini preostali Liar. Želimo mu puno sreće u daljnjem radu.

autor: Ante Marković, 11/09/2017

Vezane objave

Arhiva

MODERAT / Reminder

03/04/2016.

Apparat + Modeselektor = Moderat. Kakva simbioza! Zadnji dio Moderat trilogije je pred nama. Singl koji je najavio novi album ovotjedni je KLFM powerplay – Reminder.

UNDERWORLD / I Exhale

25/01/2016.

Dok s nestrpljenjem očekujemo što se krije iza imena novog albuma “Barbara Barbara, we face a shining future”, vrtimo ovog tjedna taj najavni singl i plemenski plešemo uz Underworld.

REAL LIES / Seven Sisters

10/11/2015.

Ne možemo baš svaki tjedan imat najbolji powerplay na svijetu.

Destroyer / Times Square

28/07/2015.

Deseti album kanadskog benda Destroyer izlazi krajem kolovoza i zvat će se ‘Poison Season’. Najavljuje ga osunčana pjesmica ‘Times Square’. Slušamo je opetovano cijeli tjedan kao powerplay Radija KLFM.

Tjedna rotacija

Arhiva

ÓLAFUR ARNALDS / Some Kind of Peace

NICK DRAKE / Bryter Layter (1971)

SLEAFORD MODS / Mork n Mindy Ft. Billy Nomates

TALE OF US / Afterlife Voyage

BOMBINO / Live in Amsterdam (2020)

SVEMIRKO / Skalamerija