KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

LIARS / Cred Woes

Stvar sa devetog albuma Liarsa. Albuma koji je zapravo break-up i solo ploča jedinog preostalog originalnog člana benda Angusa Andrewa.

Liarsi su u početku bili trio. Sjećam se kad sam ih prvi put vidio i čuo uživo. Bilo je to 2005. u zagrebačkom KSET-u. Nas pedesetak njihov nastup je pratilo raskolačenih očiju i ušiju. (Čujem da se slično dogodilo i onima koji su ih prvi put vidjeli ovo ljeto na SuperUhu u Primoštenu). Na svakom su se dosadašnjem albumu Liarsi uspijevali nanovo izmisliti kročeći teritorijima eksperimentalnog noise-rocka, post-punka i industrial elektronike.

Početkom rada na albumu THCF (Theme For Crying Fountain) Andrew je postao jedini preostali Liar. Želimo mu puno sreće u daljnjem radu.

autor: Ante Marković, 11/09/2017

Vezane objave

Arhiva

Trentemøller / In The Garden

07/10/2019.

Trentemoller je krajem rujna objavio svoj novi album ‘Observe’. Na njemu se nalazi i naš ovotjedni powerplay ‘In The Garden’.

VALENTINO BOSKOVIC / Asinhrono feat Jebby Motter

13/10/2013.

Ovotjedni powerplay , Valentino Boskovic je glazbeni projekt dvojice splitskih muzičara bračkih korijena – Branko Dragičević (Kundyak Mezhie) i Josip Radić (Beatles Revival Band). Oni pričaju priču o 367 godina dugom povratku Valentina Boskovica iz Svemira u rodni mu Supetar.

THE AVALANCHES / Subways

27/06/2016.

16 godina smo čekali australce da nas ponovo razdragaju onako kako su to napravili sa “Since I Left You. Album koji je mnogima, bez obzira na žanrovske sklonosti, u nekakvom imaginarnom top-u ovog stoljeća i koji je u svojoj pulsirajućoj ljepoti još uvijek sa svakim novim slušanjem iznenađujuće svjež i originalan.

MGMT / ALIEN DAYS

21/04/2013.

Najavni singl ovogodišnjeg MGMT albuma izdan 20.04. na kazeti u sklopu Record Store Day-a. VanWyngard iz benda opisuje song kao…

Tjedna rotacija

Arhiva

L’Impératrice / Tako Tsubo

BADI ASSAD / Chameleon (1998)

KINGS OF CONVENIENCE / Rocky Trail

The Martinez Brothers / fabric presents

PET SHOP BOYS / Discovery: Live In Rio

PITAJ KLINCE / Dušice