KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

DEERHOOF / Come Down Here And Say That (feat. Lætitia Sadier)

Deerhoof plus Laetitia jednako uvjerljivi pobjednik weekly humanity and powerplay natječaja. Provjeravajte zašto cijeli ovaj tjedan u vrlo visokoj rotaciji!

Nikad do kraja i skroz ozbiljno shvaćeni i prihvaćeni Deerhoof nastavljaju sa redovitim izdavanjem albuma evo već i treće desetljeće uz sljedeću najavu:

We have decided to release our new record “Mountain Moves” early on Bandcamp, with all proceeds going to The Emergent Fund (https://www.emergentfund.net/), a grassroots nonprofit providing resources to communities of color who are facing injustice based on racial, ethnic, religious, and other forms of discrimination.

Deerhoofci, svaka čast, i na gorenavedenoj odluci i na odabiru velike Laetitie Sadier kao jedne od suradnica na albumu, a njihovu zajedničku pjesmu Come Down Here And Say That slušamo kao ovotjedni powerplay!!

autor: Gaal, 03/09/2017

, ,

Vezane objave

Arhiva

THE NATIONAL / The System Only Dreams In Total Darkness

25/06/2017.

The National su na turneji, objavili su novi singl, a album im izlazi na jesen.

VALENTINO BOSKOVIC / Pymbylymby

06/07/2014.

“Ovo je moj paverplej. To je plej od pavera kojin možete obložit svoje čokobokserice. To je za u more. Ako ćete hodit u nebo, poneste cicipjoverice i skafonderice! Voli vas vaš paverplejboj Valentino…”

YVES TUMOR / The Feeling When You Walk Away

01/01/2017.

Prva stvar u visokoj “powerplay” rotaciji u 2017. je najsanjiviji i najsjetniji singl 2016.

DRUGDEALER / Fools

24/02/2019.

Bend koji nas je 2016. razveselio sa pravim draguljem “End of Comedy”, najavljuje novi studijski materijal pod imenom “Raw Honey”.

Tjedna rotacija

Arhiva

LITTLE SIMZ / Sometimes I Might Be Introvert

JAY-Z / The Blueprint (2001)

TONSTARTSSBANDHT / What Has Happened

DARKSIDE / Modcast

MARIANNE FAITHFULL / The Montreux Years (Live)

MARINADA / Mir junaka