KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

KLFM Radio dani 2021

Tjedan dana radio aktivnosti na početku studenog (8. – 13.11.)!

RADIO ŠKOLA // 8. – 11. 11. // Razred & KLFM

Tradicionalna Radio škola radija u zajednici – KLFM još jednom poziva sve zainteresirane pojedince da nam se pridruže na neformalnoj edukaciji na kojoj će saznati nešto više o community medijima s naglaskom na radio, zahtjevima potrebnima za pokretanje internet radija, programu i načinima uključivanja u rad udruge. Osim teorijskog, uvodnog dijela (koji će se održati u Razredu u ponedjeljak 8.11. na početku škole), Radio škola obuhvaća i praktičan rad u studiju KLFM-a, kao i produkciju zajedničke radijske emisije od strane polaznika uz mentorsku podršku volontera s radija KLFM. Više informacija i prijave na slijedećem LINKU >>> https://klfm.org/klfm-radio-skola-2021/.

 

LERI AHEL & ŽELJKO LUKETIĆ (izdavačka kuća Fox & His Friends) // 11. 11. u 18h // Razred

S Lerijem i Željkom, imenima koja stoje iza izdavačke kuće Fox & His Friends, ponovno organiziramo razgovor, ovog puta u prostoru Razreda. Razgovarat ćemo o lokalnoj, splitskoj glazbenoj sceni 70ih i 80ih (pop, disko, funk…), glazbenom iskopavanju, revalorizaciji i novim interpretacijama te medijima i formatima distribucije glazbe. Uz razgovor, iskoristit ćemo priliku za slušanje i promociju novih izdanja Fox & His Friends.

 

KLFM Eclectiko // 12. 11. // Adriatic Social Club

Petak večer uz dio KLFM Soundsystema – Eclectiko. Eclectiko (El5egundo, J.S.R.C. i Mondo Cinematico) je mini kolektiv unutar KLFM radija u zajednici koji već nekoliko godina kroz svoju live glazbenu selekciju donosi eklektični odabir najfinijih glazbenih iskopina, bez žanrovskog, geografskog ili vremenskog ograničenja, vođen strasti prema glazbi ove radijske trojke.

 

Cura i Dečko + KLFM Soundsystem // 13. 11. // dvorište kluba Kocka

Radio dane završavamo u subotu 13. 11. s otvorenim danom radija tijekom poslijepodneva, kada zainteresirani građani mogu svratiti do studija radija KLFM i upoznati se s radijskim volonterima i uredništvom, vidjeti kako izgleda produkcija radijskog programa te saznati nešto više o načinima uključivanja u rad udruge. Istovremeno, u dvorištu kluba kocka, KLFM Soundsystem i eklektični izbor glazbe kao priprema za večernji koncert. Ponovno u Dom mladih dovodimo drage nam glazbene goste – glazbeni par Cura i Dečko. Istovremeno, cijeli popodnevno-večernji glazbeni program bit će dostupan putem online streaminga na klfm.org

Program se realizira uz podršku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Splita.

autor: KLFM, 29/10/2021

Vezane objave

Arhiva

Dan tovara – radio edition

16:00–20:00 Subota 23.5.2020.

Udruga Uzgon, KLFM i Prirodoslovni muzej iz Splita pozivaju vas na radijski dan tovara. Provedite ovu subotu popodne uz naš program i live streaming događaja ili, ukoliko se želite malo razmrdati uživo, u ZOO vrtu Split. Puštamo glazbu ugodnu životinjama i ljudima.

KLFM UPITNIK

14/12/2020.

Nakon osam godina djelovanja community radija KLFM (2012), a ususret 10. godišnjici, okrećemo se zajednici sa željom da poslušamo Vaše sugestije, primjedbe i razmišljanja

KLFM Radio maraton / Dan otvorenih vrata

10:00–23:59 Subota 4.3.2023.

Cjelodnevni radio maraton u našem novom radio prostoru.

SPLIT GORI / pon. 24.07.2017 > Zapadna Obala (nasuprot Banovine)

23/07/2017.

Pozivamo građane i građanke da nam se pridruže u slanju zajedničke poruke da je Split naš grad i da je vrijeme da kvaliteta i sigurnost života svih građana i građanki postanu prioritet.

Tjedna rotacija

Arhiva

Lapa Dula / Agua

DAFT PUNK / Homework (1997)

JOHN PARISH & ALDOUS HARDING / Three Hours

BADBADNOTGOOD / LateNightTales

AIMEE MANN / Live at St. Ann’s Warehouse (2004)

MAJKE / Razum i bezumlje (1990)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM