KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

KLFM Radio dani 2021

Tjedan dana radio aktivnosti na početku studenog (8. – 13.11.)!

RADIO ŠKOLA // 8. – 11. 11. // Razred & KLFM

Tradicionalna Radio škola radija u zajednici – KLFM još jednom poziva sve zainteresirane pojedince da nam se pridruže na neformalnoj edukaciji na kojoj će saznati nešto više o community medijima s naglaskom na radio, zahtjevima potrebnima za pokretanje internet radija, programu i načinima uključivanja u rad udruge. Osim teorijskog, uvodnog dijela (koji će se održati u Razredu u ponedjeljak 8.11. na početku škole), Radio škola obuhvaća i praktičan rad u studiju KLFM-a, kao i produkciju zajedničke radijske emisije od strane polaznika uz mentorsku podršku volontera s radija KLFM. Više informacija i prijave na slijedećem LINKU >>> https://klfm.org/klfm-radio-skola-2021/.

 

LERI AHEL & ŽELJKO LUKETIĆ (izdavačka kuća Fox & His Friends) // 11. 11. u 18h // Razred

S Lerijem i Željkom, imenima koja stoje iza izdavačke kuće Fox & His Friends, ponovno organiziramo razgovor, ovog puta u prostoru Razreda. Razgovarat ćemo o lokalnoj, splitskoj glazbenoj sceni 70ih i 80ih (pop, disko, funk…), glazbenom iskopavanju, revalorizaciji i novim interpretacijama te medijima i formatima distribucije glazbe. Uz razgovor, iskoristit ćemo priliku za slušanje i promociju novih izdanja Fox & His Friends.

 

KLFM Eclectiko // 12. 11. // Adriatic Social Club

Petak večer uz dio KLFM Soundsystema – Eclectiko. Eclectiko (El5egundo, J.S.R.C. i Mondo Cinematico) je mini kolektiv unutar KLFM radija u zajednici koji već nekoliko godina kroz svoju live glazbenu selekciju donosi eklektični odabir najfinijih glazbenih iskopina, bez žanrovskog, geografskog ili vremenskog ograničenja, vođen strasti prema glazbi ove radijske trojke.

 

Cura i Dečko + KLFM Soundsystem // 13. 11. // dvorište kluba Kocka

Radio dane završavamo u subotu 13. 11. s otvorenim danom radija tijekom poslijepodneva, kada zainteresirani građani mogu svratiti do studija radija KLFM i upoznati se s radijskim volonterima i uredništvom, vidjeti kako izgleda produkcija radijskog programa te saznati nešto više o načinima uključivanja u rad udruge. Istovremeno, u dvorištu kluba kocka, KLFM Soundsystem i eklektični izbor glazbe kao priprema za večernji koncert. Ponovno u Dom mladih dovodimo drage nam glazbene goste – glazbeni par Cura i Dečko. Istovremeno, cijeli popodnevno-večernji glazbeni program bit će dostupan putem online streaminga na klfm.org

Program se realizira uz podršku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Splita.

autor: KLFM, 29/10/2021

Vezane objave

Arhiva

Razgovor “Novi radio formati” i “MMessy Oscillators” svirka (Radio Dan&Noć vol.2)

18/11/2015.

U sklopu Radio Dan&Noć aktivnosti u petak 20.11. u 19:00 u Beton kinu Doma Mladih planiran je razgovor o suvremenoj produkciji i distribuciji glazbe. Gosti su Mladen Đikić (No Name No Fame), Branko Dragičević (Valentino Bošković, Fog Frog Dog), Ante Matas (Fields & Forests), Boris Vidošević (MMessy Oscillators), moderator je Ante Frankić (KLFM). Nakon razgovora, u 20:15, planiran je nastup eksperimentalnog elektroničkog kolektiva “MMessy Oscillators”.

GusGus / Šibenik / 5.8.

28/07/2017.

Elektro senzacija s Islanda nastupit će na Tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku, 5. kolovoza s početkom u 21:00h

Otvorene prijave za radionicu ZUMOFONIJE

27/10/2019.

Pred nama je četvrto izdanje ISPOD BINE, sound art festivala koji će se održati od 4. do 11. studenog u…

KLFM Radio škola 2021

29/10/2021.

Upisujemo četvrtu generaciju radio školaraca i školarki! Prijave do subote 6. studenog.

Tjedna rotacija

Arhiva

SELF ESTEEM / Prioritise Pleasure

SEELENLUFT / Out Of The Woods (2002)

METRONOMY / It’s good to be back

LOUSIAHHH!!! / In Session

FONTAINES D.C. – Live At Kilmainham Gaol (2021)

PORTO MORTO / Portopop