KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

I`m gonna take you to a bad jam!!

19:00–20:00 Četvrtak 23.2.2017.

Prošlog puta smo bili prisiljeni odgoditi emisiju zbog više sile, ali danas smo tu s vama u malo izmjenjenom terminu. U goste nam dolaze Splitski Heapsi.

Krajem 2015. godine, u Splitu su nastale zvučne hrpetine (The Heaps). Nikša je mlada plavuša u najboljim godinama, i grčevito se trudi održati ritmički kontinuitet zvuka u nadi da neće iznevjeriti velikane perkusivne snage i moći. Lovre je napaćena duša, neurotik, ovisnik o nikotinu i kvazi-umjetnik kojem susjedi već godinama prijete sudskim tužbama zbog nepodnošljivog arlaukanja prožetog metaforama o najdubljim pitanjima ljudske egzistencije. Mario je nemilosrdni diktator na šestožičanom instumentu i poslanik Frank Zappe s nepresušnim diktatorskim tendencijama i kompulzivnim poremećejem osobnosti. U rijetkim trenucima lucidnosti, ovaj nesveti trio, posredstvom viših sila, kanalizira autentičnu energiju sirovog, garažnog rocka, uz prigodnu raštimanu introspekciju i nelagodu suvremenosti.

Visoko energični i eksplozivni sonički napad u izvedbi benda, počiva na neukrotivoj eneriji rock’n’rolla u svojoj prepoznatljivoj i nešto suvremenijoj varijanti.

U gostima ćemo imati prilike imati vokala Lovru, a možda nam navrati i ostatak benda.

autor: krafna, 23/02/2017

, , , , , , , , , , ,

Vezane objave

Arhiva

Novi album stXhc snaga STEPPED OUT!!

15/08/2018.

Stepped Out je četveročlani bend koji od 2010/2011. godine egzistira u Splitu na hardcore punk underground sceni, uz nekoliko promjena članova, opstali su do danas i gaze hrabro naprijed.

Take a trip down the memory lane…

18:00–19:30 Utorak 22.5.2018.

U današnjoj epizodi Kompasa vam predstavljamo nešto novo i sasvim različito od našeg koncepta.

El Commando lead the way…

18:00–19:00 Utorak 28.11.2017.

…kao što ste pročitali ovaj tjedan u kompasu nam gostuje mladi splitski Dj Luka Šimić ( El Commando ), malo ćemo popričati o sceni, Partyjima i ostalim zanimljivim stvarima.

###

18:00–19:30 Utorak 30.1.2018.

Ovaj tjedan vaša i naša emisija Kompas nastavlja sa punkrock playlistom, nemamo gostiju ali imamo jedno iznenađenje za vas tj….

Tjedna rotacija

Arhiva

ROBOHANDS / Violet

JAPAN / Quiet Life (1979)

KUTIMAN FT. DEKEL / My Everything

KHRUANGBIN / LateNightTales (R)

SUMMER OF SOUL /…or, When the Revolution Could Not Be Televised

METAMUSIC PRODUCTION / Remix of identity 7

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM