KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Film Noir

Academia Club Ghetto Split, 11/2/2017 od 21.00 do 23.59 h

autor: Frane Duilo

Film Noir su nastali krajem 2011. godine, a već 2012. godine nastupili su na festivalu demo bendova St@rt, na kojem su osvojili drugo mjesto. Slijede nastupi na raznim drugim festivalima, uglavnom demo bendova, od kojih ćemo izdvojiti HR Demo Klub,
gdje kao finalisti mjeseca prolaze u veliko finale festivala održano u Tvornici kulture.

Demo materijal snimili su 2013. u studiju 3/4 kluba Kocka, a 2016. godine u studiju HRT Radio Split snimili su album Svemirom kruže glasine, koji je dostupan za preuzimanje besplatno na bandcampu.

Bend razvija svoj zvuk oko akustične gitare i sugestivnog vokala Hrvoja Ljubičića. Svirka je uglavnom laganija, a stilski su kombinacija raznih utjecaja i žanrova koje ćemo staviti pod zajednički nazivnik “alternativni pop-rock”.
Bend je na zadnjem nastupu u Chillton baru zvučao uvježbano i kompaktno, a novi bubnjar Karlo Jeličić koji je zamijenio Viktora Margana-Glistu se odlično uklopio u bend. Očekujemo isto tako dobru svirku i ovaj put!

Film Noir su:

Hrvoje Ljubičić – vokal, akustična gitara
Ivica Blašković – klavijature, prateći vokal
Dinko Buljubašić – električna gitara
Tomislav Primorac – bas, prateći vokal
Karlo Jeličić – bubnjevi

autor: Vjeran Stojanac, 07/02/2017

,

Vezane objave

Arhiva

Ilija Ludvig u klubu Ghetto

0:00–0:00 Ponedjeljak 131.7.2019.

Ilija Ludvig još jednom u splitskom klubu Ghetto! Petak, 26. srpnja od 21h.

PROSLAVA MEĐUNARODNOG DANA MLADIH

07/08/2014.

U Splitu se programom koji će se održati 11. i 12. kolovoza po peti put obilježava Međunarodni dan mladih, a ove godine u organizaciji proslave surađuju udruga mladih za promicanje aktivizma Aktivist i Koalicija udruga mladih KUM, uz podršku Savjeta mladih Grada Splita.

Novi unikatni vizual i raspored nastupa izvođača po danima festivala!

29/06/2015.

Ovom prilikom SuperUho Festival s radošću objavljuje novi unikatni vizual koji su umjetničkom sinergijom osmislili i izradili poznati akademski slikar Miron Milić i uspješni dizajner nove generacije Andro Giunio. Za one posjetitelje koji nisu u mogućnosti ispratiti cijeli festival SuperUhi objavljuju i raspored nastupa izvođača po danima kao i početak prodaje i cijene dnevnih ulaznica.

NONO Art Fiera – otvorene prijave

19/07/2019.

Udruga Prostor urbane kulture poziva likovne umjetnike svih generacija da prijave radove na natječaj za izlaganje na prvom izdanju NONO Art Fiera festivalu u Fažani. Prijave su besplatne.

Tjedna rotacija

Arhiva

L’Impératrice / Tako Tsubo

Therapy? – Troublegum (1994.)

ŽEN / Uroni u san

FRIENDLY FIRES / Bugged Out!

BRYAN FERRY / Live at the Royal Albert Hall

Zidar Betonsky: Proces Protokol (2011.)