KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Mary May u Kocki

Subota, 16. travnja, Dom mladih > Klub Kocka

Mary May je, otkad se prvi put predstavila javnosti u 2018. godini s albumom “Things You Can`t Put Your Finger On”, jedna od aktivnijih kantautorica na sceni. Djeluje s bendom u kojem su vrhunski glazbenici – Luka Čapeta na gitari, Marin Živković na saksofonu, Borko Rupena na bubnjevima i Jakša Perković na basu.

Svirali su diljem Hrvatske, na festivalima i brojnim samostalnim koncertima, a kritike uvijek ističu snagu njihovog live nastupa, kemiju između glazbenika na sceni te virtuoznost svih članova sastava.

Nakon suradnje s više domaćih glazbenika, poput Mayalesa, Zimizelena, M.O.R.T.-a i drugih, Mary i bend kreću raditi na novom materijalu te su 7. ožujka predstavili novu pjesmu Don`t Call Me Baby.

U Split dolaze predstaviti još pokoju novu pjesmu, ali i materijal koji se u Splitu do sada samo jednom imao prilike čuti na svirci uživo.

Upad: 40kn

autor: Kristina Tešija, 15/04/2022

, ,

Vezane objave

Arhiva

Marin Alvir (Marinada): Radimo i izdajemo. To je to.

29/01/2024.

Ususret rasplesanoj KLFM Noći u Kocki, donosimo razgovor s Marinom Alvirom iz benda Marinada

DADAnti: Sto godina DADE

31/01/2016.

U ponedjeljak, 1. veljače 2016., udruga DADAnti će s početkom u 20.30 sati u prostoru splitskog kluba Ghetto održati zanimljiv i raznolik program temeljen na dvije obljetnice. Jedna se tiče same udruge, koja ovih dana obilježava pet godina djelovanja, a druga nosi globalnu auru – riječ je o stogodišnjici dadaističkog pokreta. Program je osmišljen kroz dvije ključne stavke; redovitu godišnju Skupštinu udruge koja će za ovu priliku biti lišena suvišnih formalnosti poput dnevnog reda, te izložbu mail arta i vizualne poezije, prikladno nazvanu “100 godina DADE”, a za koju je zaprimljeno nekoliko stotina radova iz svih djelova svijeta.

Electric Octopus (UK) u Kocki

19:00–23:59 Srijeda 22.5.2019.

U srijedu 22. svibnja, prije koncerta u klubu Kocka, na KLFM-u poslušajte live razgovor s bendom Electric Octopus! Riječ je…

Psihodelični riffovi u Kocki!

22:00–4:00 Subota 2324.12.2017.

Klub Kocka će 23.12.2017. ugostiti dva hrvatska benda u usponu – Daliborovo granje i Zagušljivi dim!

Tjedna rotacija

Arhiva

ST. VINCENT / All Born Screaming

MICHAEL JACKSON / Off The Wall (1979)

GDINJKO / Ča si ćapa

Too Slow To Disco

BOB MARLEY & THE WAILERS / Live at the Roxy

GRACIN / Dva

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM