KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Ferragosto vol 2

Aperitiv bar u svom ljetnom otočkom izdanju nastavlja u rasplesanom ritmu, pretežno brass sekcija. Gostuju Figli di Madre Ignota, Modena City Ramblers, Mercanti di Liquore, ali i Pino Daniele, Paolo Conte i Jovanotti.

Aperitiv bar u svom ljetnom otočkom izdanju nastavlja u rasplesanom ritmu, pretežno brass sekcija. Gostuju Figli di Madre IgnotaModena City RamblersMercanti di Liquore, ali i Pino Daniele, Paolo Conte i Jovanotti.

Ferragosto vol 2 by Lastrada on Mixcloud

autor: mondo cinematico, 02/08/2013

, , , , ,

Vezane objave

Arhiva

Faber

17/01/2014.

11. siječnja navršilo se 15 godina od smrti vjerojatno najvećeg talijanskog glazbenika, Fabrizia De Andrea. Za ovaj Aperitiv bar (prvi potpuno tematski), nije bilo jednostavno odabrati dva sata presjeka Faberove karijere. Poprilično osoban izbor, lišen je nekih njegovih najvećih hitova (kao što su “Andrea” ili “Franziska”), ali zasigurno uključuje neke od najemotivnijih momenata Faberove karijere, kao što su “Hotel Supramonte”, “La Domenica Delle Salme” ili “Amico Fragile”.

Promjena

08/02/2015.

Veljača u Aperitiv baru, soundtrack vremena, brutta e bella musica italiana.

Cousteau

10:00–12:00 Nedjelja 18.2.2018.

Otvaramo i zatvaramo Aperitiv bar s Jean Michel Jarreom, a unutra su i Cerrone, Micalizzi, braća De Angelis, James Senese, Basa Basa, novi Calibro 35 i drugi.

Righeira

08/07/2016.

U ljetnom ritmu, u bašti Aperitiv bara sjećanje na 80-te, DeeJay Television, Italia 1 i duo Righeira.

Tjedna rotacija

Arhiva

THE SMILE / Wall Of Eyes

PRINCE / Purple Rain (1984)

IDLES / Grace

SUPERPITCHER / Influences (R)

PEARL JAM / Give Way

EL JARA / Est (R)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM