KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Ferragosto vol 1

Nastavljamo u ljetnom ritmu u rasplesanom Aperitiv baru. U prvom dijelu slušamo Calibro 35, Almamegrettu, Africa Unite, ali i Tony Esposita, Matiu Bazar i Vasca Rossija sa zvukovima 80-tih.

Nastavljamo u ljetnom ritmu u rasplesanom Aperitiv baru. U prvom dijelu slušamo Calibro 35Almamegrettu, Africa Unite, ali i Tony Esposita, Matiu Bazar i Vasca Rossija sa zvukovima 80-tih.

Ferragosto vol 1 by Lastrada on Mixcloud

autor: mondo cinematico, 27/07/2013

, , , ,

Vezane objave

Arhiva

Enzo Carella

26/09/2015.

U Aperitiv baru gostuje manje poznati biser talijanskog popa kraja 70-tih, Enzo Carella.

Fossati u staroj prog rock lokandi

04/05/2013.

U ovoj La Stradi između ostalih ide i đenovez Ivano Fossati sa stvari “Notturno delle tre” s albuma “Linbergh” iz 1992. Aperit bar zatvara s prog rockom iz 1972., rimljana Quella Vecchia Locanda i stvari “Verso la locanda”.

Sloboda

06/12/2013.

Na završetku ovog tjedna jedina moguća tema šanka Aperitiv bara je SLOBODA. O njoj više Gaber, De Andre, Modugno, Bacalov, ali i Statuto, Banda Basotti i Modena City Ramblers, te James Senese.

Colapesce

10/01/2014.

U nedjeljnom Aperitiv baru gostuju još jedna mlada akvizicija. Sicilijanac Lorenzo Urciullo, poznatiji pod imenom Colapesce (prema liku iz sicilijanske legende). Njegov, za sada jedini dugosvirajući album “Un meraviglioso declino”, nježnih zvukova mediteranskog juga i ljeta, slušamo u cijelosti.

Tjedna rotacija

Arhiva

GUIDED BY VOICES / It’s Not Them. It Couldn’t Be Them. It Is Them!

CARIBOU / Andorra (2007)

BAND OF HORSES / Crutch

BICEP / Little White Earbuds

ME FIRST AN THE GIMME GIMMES / Ruin Jonny’s Bar Mitzvah (2004.)

JAPANSKI PREMIJERI & VAVA / New Green Cabaret