KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

DJ BRKA (Disco not disco, Belgrade) + ASC residents

23:00–4:00 Petak 34.11.2023.

Prvi petak u 11. mjesecu rezerviran je za novu klupsku poslasticu kada nam iz Beograda dolazi jedno od najbitnijih imena tamošnje „underground“ scene, rezident kultnog kluba “20/44”, te član „Disco not disco“ kolektiva, DJ Brka.

Prvi petak u 11. mjesecu rezerviran je za novu klupsku poslasticu kada nam iz Beograda dolazi jedno od najbitnijih imena tamošnje „underground“ scene, rezident kultnog kluba “20/44”, te član „Disco not disco“ kolektiva, DJ Brka. Nakon više nastupa na Dekmantel Selectors festivalu u Tisnom, Velvet Festivalu na otoku Krku, Šibeniku i Zagrebu, DJ Brki će ovo bit premijerni nastup u Splitu.

Dugo godina postoji izraz „DJ’s DJ“, a ako bi trebali pikirati jednog takvog u regiji, to bi bio upravo on, štoviše, nedvojbeno je da je posljednjih 20 godina jedno od vodećih lica na regionalnoj klupskoj sceni. Zajedno sa DJ Schwabeom i Toshkeom zaslužan je za možda najzanimljiviji, a u to vrijeme vjerovatno i najprogresivniji program beogradske scene u sklopu kojeg su ugostili imena poput: Gerd Jansona, Danielle Baldellia, Maurice Fultona, Jamie Tillera, Lovefingersa, Huneea, Nick The Recorda, Prins Thomasa, Terrence Parkera, Young Marcoa i još mnogo drugih, te upravo na taj način mijenjali boje grada na ušću Save u Dunav. Ako bi ga pak trebali opisati kao DJ-a, Brka je vanserijski selektor s nevjerojatnim glazbenim znanjem, a u svojim setovima ponajviše kombinira house i disco, ali i nešto manje popularne žanrove, kao i sve ono što šta stane u okvire „disco not disco“ muzike:).

DJ Brki će se iza pulta pridružiti rezidenti Adriatic Social Cluba i članovi KLFM-a.
Vidimo se! 

autor: Alen Marić, 27/10/2023

Vezane objave

Arhiva

Predstava”Sunčani je kraj” u Amfiteatru Doma mladih

19/10/2023.

Redateljica: Kristina Grubiša Dramaturginja: Karla Leko Igraju: Laura Bošnjak, Filip Luka Gospić, Denis Tomić Glazba: Nikola Krgovič Kostimi: Ela Igrec…

Metal Core Utorak: Thell Barrio (Mexico), Mesmera (Trogir), Velox (Split)

15/09/2013.

Bolesno dobar utorak u Kocki! Najluđe iz Mexica nakon Divlje Ruže!

Finska metal atrakcija AMORPHIS je 20. ožujka u Tvornici Kulture u Zg

03/03/2014.

Izvedenica iz riječi “amorfni”, a što znaći bez utvrđenog oblika, pokazao se kao najbolji izbor naziva benda i prije nego što je to itko mogao zamisliti kroz kakav će glazbeni put bend proći.

JUDIN JAM

24/03/2021.

Otkazano

Tjedna rotacija

Arhiva

ANIMAL COLLECTIVE / Isn’t It Now?

HARUOMI HOSONO / Hosono House (1973)

SAMPASS / Lavina

ACID PAULI / Get Lost

DARKSIDE / Live at Spiral House

URBAN / Žena dijete (1998)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM