KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

BLOND:ISH / Welcome to the Present (Kompakt 2015.)

Koji vrag je našim smišnim kanadskim plavušicama, Anstascia D’Elene Corniere i Vivie-Ann Bakos trebalo snimat album kad su taman fino upale u onaj željeni DJ san?

Koji vrag je našim smišnim kanadskim plavušicama, Anstascia D’Elene Corniere i Vivie-Ann Bakos trebalo snimat album kad su taman fino upale u onaj željeni DJ san? Biznis klasa u avionu, letovi od jedne do druge party lokacije, sporadično izdavanje densflor bengera, lagano remiksiranje znanih i neznanih i dj-anje sa čašom martinija u ruci. Već, za elektronsku glazbu, dugih 7 godina Blond:Ish se igraju standardnim i navedenim pravilima i taman kad ih se moglo skoro namirisati na tupilu zvanom Ultra, matična izdavačka kuća Kompakt i njen boss M.Mayer, izdaju čudo pod imenom “Welcome to the Present”.
Anastacia i Vivie-Ann na tom materijalu, kojeg slušate po standardnom “Album tjedna” običaju u srijedu i subotu u 15.00h, skoro pa konceptualno štuju format albuma i kroz svojevrsno putovanje i pravo tripozno iskustvo, vode nas kroz te krajolike elektronske glazbe današnjice. Od ambijentalnih scapeova medenih harmonija do bass kicka kojeg osjećamo onako kako treba, u prsima, Blond:Ish drže lekciju svima koji cijene sadržaj po ambalaži.

autor: el5egundo, 03/11/2015

, , , ,

Vezane objave

Arhiva

PURPLE MOUNTAINS / Purple Mountains

15:00–16:00 Srijeda 31.7.2019.

Bolje od Srebrnih!! Bez zajebancije!!

THE KILLS / Ash & Ice

08/06/2016.

Alison Mosshart i Jamie Hince, glas i gitara Killsa i njihov peti album. Istina, ne zvuče više tako opasno kao prije desetak godina, ali ipak je lijepo što su se vratili. Album tjedna Radija KLFM danas i u subotu od 15 sati.

KHRUANGBIN / Mordechai

15:00–16:00 Subota 25.7.2020.

Treći album Khruangbina. Prosudite po coveru kakav je.

EOB / Earth

15:00–16:00 Subota 9.5.2020.

Solo album Eda O’Briena, gitariste benda Radiohead.

Tjedna rotacija

Arhiva

THE MARS VOLTA / The Mars Volta

U2 / War (1983)

NAKHANE / Tell Me Your Politik

MR. C / Deep House Amsterdam

PORTISHEAD / Roseland NYC

PORTO MORTO / Portofon (2019)

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM