KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Razgovor s Anom Jelušić povodom izvedbe Oh u Galeriji Kluba Kocka

17:00–18:00 Ponedjeljak 15.2.2021.

U standardnom terminu emisije Queer u eteru, ponedjeljkom u 17 sati na KLFM radiju, 15. veljače razgovaramo s Anom Jelušić povodom njene izvedbe Oh u Galeriji Kluba Kocka. 

 

Potaknuti novim nenormalnim u kojem živimo, svjesni da ne možemo raditi programe uživo za sve one koji bi prisustvovali, u novoj sezoni emisija Queer u eteru donosimo i radijski proširene programe kolektiva queerANarchive. 

Nedavno smo u Galeriji Kluba Kocka, kroz program qIZLOŽBE, ugostili umjetnicu Anu Jelušić s izvedbom “Oh”. Referirajući se na popularnu kulturu, pjesmu Britney Spears – Hit me baby one more time, autorica kroz ples i pokret razlaže proces učenja o tehnologiji vlastitog tijela i o mehanici reference. 

Kako je zbog ograničenja okupljanja izvedbu uspjelo vidjeti tek 14 osoba, koliko galerija svojom kvadraturom danas dozvoljava, dok se na webu kolektiva queerANarchive vrti snimka izvedbe, umjesto razgovora s publikom, u emisiji Queer u eteru donosimo razgovor s umjetnicom te slušamo neke od obrada pjesme koja je inspirirala ovaj rad. 

 

Emisija Queer u eteru realizira se uz financijsku podršku Zaklade Kultura nova i Ministarstva kulture i medija RH. Mišljenja izražena u emisiji mišljenja su autora/ica i ne odražavaju stavove donatora.

autor: Mirta Barić, 13/02/2021

, ,

Vezane objave

Arhiva

Influencerica Ulla

17:00–18:00 Ponedjeljak 8.3.2021.

U još jednoj emisiji Queera u eteru koju posvećujemo programu qIZLOŽBE kolektiva queerANarchive gostuje Influencerica Ulla povodom njenog najnovijeg spektakla…

Queer u doba korone

10:00–13:00 Ponedjeljak 30.3.2020.

Ovog ponedjeljka, 30. 3. stiže nam još jedan Queer u eteru iz karantene u malo ranijem terimu. Emisija počinje u…

qFEST

17:00–18:00 Ponedjeljak 6.9.2021.

Ovo izdanje emisije Queer u eteru posvečeno je qFEST-u. U emisiji razgovaramo s Rafaelom Medinom i Callumom Leom Hughesom, umjetnicima…

qPLAYLIST: Boombox vol.1

17:00–18:00 Ponedjeljak 24.8.2020.

The BB&Q Band – Dreamer (Shep’s Dub Mix) Whitney Houston – I Belong To You (69th Street Edit) Prince –…

Tjedna rotacija

Arhiva

Damu The Fudgemunk / Conversation Peace

THE BOO RADLEYS / Kingsize (1998)

TONSTARTSSBANDHT / What Has Happened

MACEO PLEX / DJ-Kicks

KING KRULE / You Heat Me Up, You Cool Me Down (Live)

PSIHOMODO POP / Sexy Magazin