KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Radio Esplendor #3.17. w/ Jogarde

JOGARDE

Ovog petka svoju muzičku emociju s nama će podijeliti Josip Hubzin aka Jogarde.
Za prijatelje Pepi, ovaj glazbeni znalac zauzima ključno mjesto na domaćoj sceni, a u pogledu definicije zvuka kojem “Radio Esplendor” teži, Jogarde je osoba bez premca i zato nam je posebna čast i zadovoljstvo što smo dobili na raspolaganje komadić njegove duše :)
Kroz serijal partija “Freilauf” u zagrebački klub Masters dovodi imena kao što su Gerd Janson, Justin Vandervolgen, Lexx, Lee Douglas, Oskar Offerman itd…
Osim na Freilauf i Masters, svoju životnu energiju pametno troši na tri žene, vinograd i store & gallery Bon-Ton, mjesto koje je objedinjujući strast prema dobrom zvuku s jedne strane i modi s druge, u vrlo kratkom periodu steklo kultni status.

autor: Marko Friedl, 11/03/2016

Vezane objave

Arhiva

Radio Esplendor #3.24. w/ Radio Esplendor DJs

29/04/2016.

Ususret sutrašnjem zajedničkom nastupu na Ego Free Festivalu tročlana ekipa emisije “Radio Esplendor” danas će zasukati rukave i u eter…

4.14.

19:00–21:00 Petak 3.3.2017.

Današnju emisiju “pripisujemo” svim istinskim ljubiteljima House glazbe i onima koji će to tek postati. Večeras slušamo komadić povijesti koji je zahvaljujući dobrim ljudima ponovno aktualan i svjež.

Radio Esplendor #8.19.

19:00–21:00 Srijeda 24.2.2021.

Pridružite nam se od 19.00 h na klfm.org u jednom zbilja posebnom izdanju emisije. Povodom nedavne godišnjice smrti Andrew Weatheralla, pokušati ćemo u dva sata objasniti što je taj velikan značio svakome od nas.
S vama su kao i uvijek DJ Oz i Marko Friedl.

ESP 2.5.

19/09/2014.

Porcija underground disca i svega što se može nadovezati na taj pojam…

Tjedna rotacija

Arhiva

SUFJAN STEVENS & ANGELO DE AUGUSTINE / A Beginner’s Mind

THE BOO RADLEYS / Kingsize (1998)

DAVID HOLMES / Hope Is The Last Thing To Die

MACEO PLEX / DJ-Kicks

KING KRULE / You Heat Me Up, You Cool Me Down (Live)

KATARINA II / Katarina II (1984)