KLFM

Kunst & Liebe Frequency Machine

Radio Esplendor #3.1. w/Mario Novak

Uvodni dio emisije pripada domaćinu, a u nastavku poslušajte miks Maria Novaka, vlasnika Pitch Vinyl Shop-a.

RE 3.1
Esplendor 3.0. bio nam je nešto kao pilot i priprema za novu sezonu u kojoj vam planiramo pružiti hrpu iščašćene glazbe i još više kvalitetnih gostiju.
Prvih sat vremena današnjeg show-a možete uživati ili se zgražati nad izborom našeg domaćina Marka Friedla. 3 mjeseca od zadnje emisije su jako dug period i nakupilo se glazbe za podijeliti sa ekipom.
Zatim naš show dajemo u ruke Mariu Novaku, jednoj krupnoj zagrebačkoj ribi.

MARIO NOVAK (Pitch Vinyl Shop)

Mario Novak, rođen 1983. godine u Zagrebu sa 25 godina kupuje svoju prvu opremu i počinje se sam podučavati. 2013. godine konačno sve počinje sjedati na svoje mjesto. Prvo postaje rezident programa “Breaking Point”, zatim rezident programa “Technology”, a krajem godine postiže ostvarenje svojih snova. Tijekom posjeta Radiu 808 i emisiji Zero Show (pod vodstvom Jana Kinčla), upoznaje DJ TLR-a koji mu uskoro pomaže u ostvarenju svog nauma. U prosincu 2013. uz pomoć obitelji, prijatelja, ekipe iz Ekstrakta i TLR-a otvara shop u Zagrebu, jedini specijaliziran za elektronsku muziku – “Pitch Vinyl Shop”. Usporedno s tim kreće i sa rezidencijom još jednog programa naziva “Cycle”. U njegovim setovima se može čuti zaista veliki spektar muzike. Od disca, funka, housea pa sve do techna… No ono što mu je najbitnije je da sve mora imati svoju priču kako u životu tako i u glazbi koju svira.

autor: Marko Friedl, 02/10/2015

Vezane objave

Arhiva

Radio Esplendor #3.9.

08/01/2016.

U prvom dijelu bavimo se super zanimljivom scenom koja se zakotrljala u Izraelu oko imena kao što su Red Axes, Moscoman i Autarkic, a nakon toga se okrećemo kompletnoj istočnoj Europi u drugih sat vremena.

Gato is Back!

19:00–21:00 Petak 21.10.2016.

Ljeto smo pomalo počeli zaboravljati, dani su se rapidno skratili i krajnje je vrijeme da se vratimo u eter.

7.10.

19:00–21:00 Srijeda 22.4.2020.

Svake srijede od 19.00 h tročlani Radio Esplendor kolektiv vodi vas na dvosatno putovanje kroz predjele glazbe koja ih trenutno okupira. House, Disco, Space Rock, Cosmic Afro, Balearic … Sve je moguće ;)

6.8.

19:00–21:00 Srijeda 19.12.2018.

Posljednje ovogodišnje druženje sa Radio Esplendor trojcem u eteru…

Tjedna rotacija

Arhiva

WEYES BLOOD / And In The Darkness, Hearts Aglow

STEREO MC’S / Connected (1992)

MORRISSEY / Rebels Without Applause

FANTASTIC TWINS / FMB Mixtape (R)

FAITH NO MORE / Live at the Brixton Academy

ČUVARKUĆA / Curino cvijeće

playlist

Listen on Online Radio Box! KLFM